Το ξεπέταγμα του… Μικρού Πάνθηρα! (vid)

Το ξεπέταγμα του… Μικρού Πάνθηρα! (vid)

Ο Δημήτρης Σαραβάκος θεωρείται ακόμα ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Έκανε μεγάλη καριέρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ όμως όλα ξεκίνησαν από τη «φάμπρικα» της Πλατείας.

Από τη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο έχουν ξεπηδήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που εξελίχθηκαν σε παίκτες που το καθόρισαν και το σημάδεψαν άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο.

Νίκος Αναστόπουλος, Θωμάς Μαύρος, Γιώργος Δέδες, Στάθης Χάιτας… Η λίστα των παικταράδων που ξεκίνησαν την καριέρα τους ή έκαναν το ξεπέταγμά τους φορώντας τα κυανέρυθρα μπορεί να συνεχιστεί επί μακρόν. Και σε αυτή σίγουρα είναι και ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο θρυλικός «Μικρός» του ελληνικού ποδοσφαίρου που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην πλατεία την 7ετία 1977-1984 όπου σε 132 συμμετοχές πέτυχε 35 γκολ. Ήταν μάλιστα μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο το 1979.

Παρακάτω βλέπετε ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ που πέτυχε με τον Πανιώνιο και ίσως στην καριέρα του, σκοράροντας με ένα μακρινό φάουλ-φωτοβολίδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ