Ο ΠΑΣ είναι… πολύ σκληρός για να πεθάνει! (vids)

Ο ΠΑΣ είναι… πολύ σκληρός για να πεθάνει! (vids)

Υπάρχει μία ομάδα στην Ελλάδα που οι BIG-5 πρέπει να... ματώσουν για να τη νικήσουν! To10.gr σας παρουσιάζει τα φετινά ματς μεταξύ των μεγάλων ομάδων και του ΠΑΣ Γιάννινα στη Superleague και στέκεται στην καταπληκτική προσπάθεια των παικτών του Αργύρη Γιαννίκη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μην τα καταφέρνει και πολύ καλά κόντρα σε θεωρητικά… βατές ομάδες. Μπορεί επίσης να μην έχει βλέψεις για play offs και να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Αλλά πρέπει να του… βγάλουμε το καπέλο για ένα πράγμα. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ξέρει να αγχώνει τις μεγάλες ομάδες και αν κάποιος από τους BIG-5 θέλει να νικήσει τον ΠΑΣ φέτος, πρέπει να «ματώσει»!

Πραγματικά, αν πάρει κάποιος ένα-ένα τα ματς του ΠΑΣ με τους Ολυμπιακό, Άρη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό φέτος, παρατηρεί ότι οι Ηπειρώτες είτε χάνουν πολύ δύσκολα, είτε φέρνουν ισοπαλία, είτε επιτυγχάνουν σπουδαία «διπλά» όπως το χθεσινό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΣ έμεινε αήττητος στα 4 από τα 7 ματς κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη

Καταρχάς, ας δούμε τους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα λίγο έλειψε να μείνει αήττητος και στις δύο αναμετρήσεις! Στα Ιωάννινα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός επικράτησε πολύ δύσκολα 1-0, με γκολ-κεφαλιά του Αχμέντ Χασάν στις καθυστερήσεις (90+3′). Τέσσερις βαθμούς με την… ψυχή στο στόμα πήραν οι «ερυθρόλευκοι» στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Όπως προείπαμε, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε χθες Τετάρτη (27/1) ένα σπουδαίο «διπλό» στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Με τα γκολ των Κρίζμαν και Λέο η ομάδα του Γιαννίκη έφτασε στη μεγαλύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Και στον αγώνα του πρώτου γύρου πάντως, ο ΠΑΣ είχε… στριμώξει την «Ένωση». Μπορεί να ηττήθηκε 1-0 στα Ιωάννινα, αλλά είχε ευκαιρίες για γκολ και αξίζει να σημειωθεί ότι του ακυρώθηκαν δύο γκολ μέσω της χρήσης του VAR. Τρεις βαθμούς μάζεψαν οι Γιαννιώτες με την ΑΕΚ, ενώ θα μπορούσαν να κερδίσουν και περισσότερους!

Πολύ κοντά στο να πάρει αποτέλεσμα είχε φτάσει και στην Τούμπα ο ΠΑΣ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να νίκησε 2-1, αλλά αυτό έγινε με… διάφορους τρόπους. Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν στο 31′ με τον Εραμούσπε, αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Κάρολ Σφιντέρσκι στο 52′ και σα να μην έφτανε αυτό αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο σκόρερ Εραμούσπε στο 57′. Η χαριστική βολή επήλθε στο 91′. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (2-1), αλλά το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ, καθώς ο Αντόνιο Τσόλακ έχει κάνει φάουλ λίγο πριν στον Πίρσμαν.

Με τον Άρη ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάρει δύο αξιοπρεπέστατες ισοπαλίες. Και μιλάμε για τον Άρη που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, που έχει προκαλέσει τον θαυμασμό των πάντων για την εξαιρετική του πορεία και τις καταπληκτικές του εμφανίσεις κλπ κλπ.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2, σε ένα ματς μάλιστα όπου ο ΠΑΣ είχε προηγηθεί 2-0 (!) στο πρώτο ημίχρονο και στα Ιωάννινα το παιχνίδι ήρθε 0-0.

Μόνο ο Παναθηναϊκός «γλίτωσε»

Οι «πράσινοι» είναι η μόνη ομάδα από το BIG-5 που κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΣ σχετικά εύκολα. Και με δύο γκολ διαφορά. Στη Λεωφόρο λοιπόν η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι επικράτησε 2-0 με τα τέρματα των Βιγιαφάνιες (33′) και Αϊτόρ (59′). Οι δύο σύλλογοι θα συναντηθούν ξανά στους «Ζωσιμάδες», την προτελευταία αγωνιστική της Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ