Μείον πέντε βαθμοί για τον Παναθηναϊκό από τερματοφύλακες που ήρθαν απ’ τον πάγκο

Μείον πέντε βαθμοί για τον Παναθηναϊκό από τερματοφύλακες που ήρθαν απ’ τον πάγκο

Τι κοινό έχουν ο Μελισσάς του Παναιτωλικού και ο Παπαδόπουλος του Αστέρα Τρίπολης;

Στη μάχη που δίνει ο Παναθηναϊκός για μια θέση που θα τον οδηγήσει και πάλι στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχει δει να χάνονται πέντε ολόκληροι βαθμοί από αντίπαλους τερματοφύλακες. Και μάλιστα από τερματοφύλακες που τη χρονική περίοδο που ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε απέναντί τους έρχονταν από τον πάγκο.

Ο ένας είναι φυσικά ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο άνθρωπος που έγινε viral σε όλη την Ελλάδα με το γκολ που σημείωσε απέναντι στους πράσινους. Στο 97′ με το ματς στο 1-2, ο Παπαδόπουλος ανέβηκε στην περιοχή του Διούδη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Χαρίζοντας έναν βαθμό στην ομάδα του και στερώντας δύο από τον Παναθηναϊκό, που θα μπορούσε να είχε πιάσει στη βαθμολογία την ΑΕΚ και να είχε μειώσει την απόσταση από τον Άρη.

Από πότε είχε να παίξει στην αρχική ενδεκάδα ο Παπαδόπουλος; Από τις 6 Ιανουαρίου και το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Μέχρι τότε ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Αστέρα, αλλά σε εκείνο το παιχνίδι τραυματίστηκε. Μπήκε στη θέση του ο Τσιφτσής, ο Αστέρας έτρεξε ένα μεγάλο αήττητο σερί, ο Τσιφτσής τα πήγαινε πολύ καλά και είχε διατηρήσει τη θέση του βασικού.

Μέχρι την περασμένη Κυριακή και την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μίλαν Ράσταβατς αποφάσισε μετά από εκείνη την ήττα να επαναφέρει τον Παπαδόπουλο και εκείνος τον δικαίωσε. Και με την απόδοσή του και φυσικά με το γκολ.

Από έναν άλλον – θεωρητικά – αναπληρωματικό την είχε… πατήσει ο Παναθηναϊκός και στο Αγρίνιο. Ο Νίκος Μελίσσας, τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, έβλεπε τον Κνετ να έχει τη θέση του βασικού γκολκίπερ στην ομάδα του Αγρινίου. Παραμονές του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, ο Κνετ στην προσπάθειά του να ψήσει μια μπριζόλα έπαθε έγκαυμα στο χέρι του, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αποτέλεσμα; Ο Μελίσσας πήρε τη θέση του και με τις επεμβάσεις του σταμάτησε τον Παναθηναϊκό. Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου στο 1-0 του Παναιτωλικού απέναντι στους πράσινους, το οποίο είχε βάλει στοπ και στο αήττητο σερί εννιά αγώνων της ομάδα του Μπόλονι. Μείον πέντε βαθμοί για τον Παναθηναϊκό από δύο τερματοφύλακες που ήρθαν από τον πάγκο λίγες μέρες πριν από τα παιχνίδια με εκείνον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ