Βλέπει ΠΑΟΚ και… αφηνιάζει ο Μασούρας (vids)

Βλέπει ΠΑΟΚ και… αφηνιάζει ο Μασούρας (vids)

Ο Γιώργος Μασούρας σκόραρε σε ακόμη ένα παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και to10.gr θυμάται όλα τα γκολ του Έλληνα μεσοεπιθετικού απέναντι στον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με 2-1, ξέφυγε με 4 βαθμούς από τον Δικέφαλο του βορρά και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος του ντέρμπι και ουσιαστικά καθάρισαν το τρίποντο, χάρη στα δυο τέρματα των Αγκιμπού Καμαρά και Γιώργου Μασούρα. Ο Έλληνας επιθετικός έδειξε σε ακόμη ένα ματς ότι είναι σε απίστευτη κατάσταση και με το τέρμα που σημείωσε έφτασε τα 50 γκολ στη Superleague.

Εκτός από το σπουδαίο αυτό επίτευγμα, ο Μασούρας «πλήγωσε» για άλλη μια φορά στην καριέρα του τον ΠΑΟΚ, κόντρα στον οποίο έχει δημιουργήσει μια τρομερή παράδοση. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει σκοράρει ήδη 5 φορές απέναντι στους Θεσσαλονικείς είτε σαν παίκτης των Πειραιωτών, είτε σαν παίκτης του Πανιωνίου.

To10.gr θυμάται τα γκολ του Μασούρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με το πρώτο να είναι στις 27 Ιανουαρίου 2016 με τη φανέλα των κυανέρυθρων στην ισοπαλία με 1-1. Από εκεί και πέρα, ο Μασούρας έχει βρει ξανά δίχτυα με τον Πανιώνιο άλλη μια φορά απέναντι στον Δικέφαλο του βορρά (17 Απριλίου 2018, ήττα με 3-1 στην Τούμπα), ενώ τα άλλα τρία τέρματα είναι τα τελευταία δυο χρόνια με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που έχει σκοράρει με τον ΠΑΟΚ: 

27 Ιανουαρίου 2016: Κύπελλο Ελλάδας – Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-1

17 Απριλίου 2018: Κύπελλο Ελλάδας – ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-1

24 Ιουνίου 2020: Κύπελλο Ελλάδας – Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0

12 Μαΐου 2021: Πλέι οφ Σούπερ Λίγκας – Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0

24 Οκτωβρίου 2021: Σούπερ Λίγκα – Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1

https://youtu.be/2CPUzTMjzSM?t=2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ