Ο Γιάννης Φετφατζίδης με το τριφύλλι στο στήθος! (Pic)

Ο Γιάννης Φετφατζίδης με το τριφύλλι στο στήθος! (Pic)

Κι όμως, ο Ελληνας άσος έχει φορέσει τα πράσινα εδώ και πολλά χρόνια...

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει ταυτιστεί κυρίως με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα αφού αναδείχθηκε μέσω των «ερυθρόλευκων» ωστόσο το όνομά του κατά καιρούς έχει «παίξει» και για άλλες ομάδες της Super League. Μία από αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός για τον οποίο ακόμα και πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντας για τον 30χρονο άσο που αγωνίζεται στα αραβικά Εμιράτα με την Αλ Κορ.

Κάτι που δεν ξέρουν όμως πολλοί, είναι ότι ο Φετφατζίδης έχει ήδη φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες. Όταν βρισκόταν στις ακαδημίες των «πράσινων», τη σεζόν δηλαδή 1999-2000 (το παιδάκι αριστερά στη φωτογραφία με τις μπλε κάλτσες).

Μάλιστα, ο νεαρός διεθνής είχε σκοράρει στις 24 Φεβρουαρίου του 2000, σε αγώνα σάλας στη νίκη (8-1) του «τριφυλλιού» επί του Κόσμου Βορείων Προαστίων. Λίγους μήνες αργότερα ωστόσο, άλλαξε η πολιτική στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού με πολλά παιδιά να φεύγουν. Ένα από αυτά ήταν και ο Φετφατζίδης που επέστρεψε στα Σούρμενα για να τον ανακαλύψουν αργότερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και να πάρει η καριέρα του τον δρόμο της. .

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ