Σισέ εμπιστευτικό: «Νοιώθω πολύ υπερήφανος, αξίζουμε ότι έχουμε πετύχει»

Σισέ εμπιστευτικό: «Νοιώθω πολύ υπερήφανος, αξίζουμε ότι έχουμε πετύχει»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε στο «10» και έκανε τον απολογισμό του 2021, εξέφρασε την ικανοποίηση και περηφάνια του για όσα έχουν πετύχει στον Ολυμπιακό, για τη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα αλλά και την δουλειά που τους περιμένει το 2022.

Παλιά… καραβάνα πλέον στον Ολυμπιακό. Από το καλοκαίρι του 2017 άφησε την Ligue 2 και ήρθε στα μέρη μας, αποτελώντας (όπως αποδείχθηκε στην πράξη λίγο αργότερα) το Νο1 «λαβράκι» του Μοντεστό από την πατρίδα του. Διανύοντας τον πέμπτο χρόνο της ερυθρόλευκης καριέρας του μπορεί κανείς να πει με σιγουριά πως παρουσιάζει καλύτερος από ποτέ!

Με 27 συμμετοχές έως τώρα και 5 γκολ δύσκολα θα διαφωνήσει κανείς με το παραπάνω συμπέρασμα, στα 26 του χρόνια πλέον έχοντας μάλιστα και το περσινό πέρασμα από το Σαμπιονά με την φανέλα της Σεντ Ετιέν που σίγουρα τον βοήθησε.

Μια σεζόν που ξεκίνησε τελείως διαφορετικά από ότι εξελίσσεται για τον ίδιο που τελικά όχι απλά έμεινε στον Ολυμπιακό αλλά συγκαταλέγεται στους 2-3 MVP της έως τώρα πορείας των πρωταθλητών.

Για τον Παπέ Αμπού Σισέ, περί ου ο λόγος, η σεζόν που διανύουμε τον βρίσκει ακριβώς στο επίπεδο που θα ήθελε να είναι. Περήφανος για όσα έχει πετύχει, αυτός και οι συμπαίκτες του, χαρούμενος που συνεχίζει να υπηρετεί την ερυθρόλευκη ριγωτή, ανυπόμονος για την συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα με την Σενεγάλη.

Αλλά ας μπούμε κατευθείαν στο… ψητό και στα όσα είπε ο Πάπε Αμπού Σισέ μιλώντας στο «10» λίγο πριν φύγει για διακοπές και για την περιπέτεια του στην Αφρική με την εθνική του ομάδα.

«Εκπληρώσαμε τους στόχους μας»

Η χρονιά κλείνει με τον Ολυμπιακό να έχει πετύχει ήδη πολλά και τον Σισέ να δείχνει ξεκάθαρα την χαρά του για αυτό.

«Είναι μεγάλη ικανοποίηση που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και έχουμε εκπληρώσει τους στόχους μας, έχουμε κάνει μια πολύ καλή μισή σεζόν εδώ τώρα, αξίζουμε ότι έχουμε πετύχει. Τώρα χρειαζόμαστε ξεκούραση, να περάσουμε χρόνο με τις οικογένειες μας και να επιστρέψουμε δυνατοί».

«Το +11 είναι σημαντικό αλλά δεν κρίνει τίποτα»

Μέσα σε μόλις 15 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει… καθαρίσει το πρωτάθλημα έχοντας διαφορά 11 βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ. Με 13 νίκες και δύο ισοπαλίες είναι το απόλυτο αφεντικό. Ο Σισέ συμφωνεί αλλά δεν επαναπαύεται.

«Πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα, έχουμε πετύχει πολλά πράγματα, είμαστε στο +11 όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, έχουμε κι τα πλέι οφ, θα έχουμε πολύ δουλειά.
Εγώ θα απουσιάσω για κάποια παιχνίδια λόγω του Κόπα Άφρικα. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, έχουμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά, θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί έχουμε πολύ υψηλούς στόχους, και πρέπει να τους πετύχουμε. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μέχρι το τέλος της σεζόν».

«Ανυπομονώ να παίξω για την πατρίδα μου»

Η παρουσία του Σισέ στην Εθνική Σενεγάλης τράβηξε το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του που πρόσφατα ήρθαν για χάρη του στην Αθήνα και έκαναν ολόκληρο αφιέρωμα σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή της χώρας για την ζωή του 26χρονου άσου στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση του Κόπα Άφρικα και όπως δηλώνει είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για να προσφέρει όσο περισσότερο μπορεί.

«Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος, υπερήφανος για την χώρα μου, είμαι Σενεγαλέζος, εκεί ζει η οικογένεια μου. Νοιώθω μεγάλη ανυπομονησία για να συμμετάσχω σε αυτή την διοργάνωση, ελπίζω να τα πάμε πολύ καλά. Τα δίνω όλα στην Εθνική όπως και στον Ολυμπιακό».

«Να έχουμε υγεία, να είμαστε ασφαλείς»

Ο Σισέ μέσα από to10.gr έστειλε και τις ευχές του στον κόσμο για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε.

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο, καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα, να έχουμε υγεία και το θέμα με την πανδημία να πάρει επιτέλους τέλος και να επιστρέψουμε όλοι κανονικά στις ζωές μας. Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες, ειδικά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού καλές γιορτές, να ευχαριστηθούμε αυτές τις μέρες, να είμαστε όλοι ασφαλείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ