Τον θυμάστε; Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού που ανήκει στην Αταλάντα (vid)

Τον θυμάστε; Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού που ανήκει στην Αταλάντα (vid)

Στο ρόστερ της Αταλάντα υπάρχει ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που κάποτε φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ως δανεικός από τους Ιταλούς.

Λίγοι θα τον θυμούνται με την πράσινη φανέλα. Άλλωστε δεν έμεινε παρά λίγους μήνες στον Παναθηναϊκό, επί εποχής Μαρίνου Ουζουνίδη. Είχε προλάβει όμως να σημειώσει δύο γκολ σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ένα απέναντι στην Γκαμπάλα και ένα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Έξι χρόνια μετά συναντάμε τον Μπράιαν Καμπέσας ως μέλος της Αταλάντα, έστω και αν δεν αγωνίζεται σ’ αυτή. Καθώς έχει δοθεί δανεικός στην Κοτσαέλισπόρ της Τουρκίας.

Ο Καμπέσας ήταν ένας παίκτης που η Αταλάντα είχε ανακαλύψει το καλοκαίρι του 2016 και τον είχε αποκτήσει από την Ιντεπεντιέντε του Εκουαδόρ. Μάλιστα είχε σπαταλήσει τότε κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει στο Μπέργκαμο. Σε ηλικία 19 ετών.

Η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε από τους Ιταλούς ως δανεικός ο μεσοεπιθετικός από του Εκουαδόρ ήταν ο Παναθηναϊκός, το καλοκαίρι του 2017. Έμεινε μονάχα για έξι μήνες, αφού μετά ξεκίνησαν και τα οικονομικά προβλήματα των «πράσινων», αλλά είχε σκοράρει το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού στην ήττα με 2-3 στη Λεωφόρο από την Μπιλμπάο.

Στην Αταλάντα επίσης δεν έχει καταφέρει να… στεριώσει. Σε έξι χρόνια μετράει μία επίσημη συμμετοχή, τον Απρίλιο του 2017 σε ένα ματς απέναντι στη Ρόμα παίζοντας για 22 λεπτά. Στα 25 του χρόνια μοιάζει με… γυρολόγο των γηπέδων.

Παναθηναϊκός, Αβελίνο, Φλουμινένσε, Έμελεκ, Κοτσαελισπόρ είναι ήδη οι ομάδες στις οποίες έχει δοθεί δανεικός. Το συμβόλαιό του με την Αταλάντα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο που έρχεται, πλέον ο παίκτης που κάποτε κόστιζε τρία εκατομμύρια κοστίζει μόλις 300.000 ευρώ και ακόμα και οι οπαδοί της Αταλάντα μπορεί να μη… θυμούνται καν πως ο Καμπέσας ανήκει ακόμα στην ομάδα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ