Ντόουγκλας Αουγκούστο: Έργα και ημέρες στον Δικέφαλο του Βορρά

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Έργα και ημέρες στον Δικέφαλο του Βορρά

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο μέχρι το 2026 ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ και to10.gr σας παρουσιάζει μερικά από τα επιτεύγματα του Βραζιλιάνου επί των ημερών του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Κάτοικος Θεσσαλονίκης για 4 χρόνια ακόμη θα παραμείνει ο Ντοούγκλας Αούγκουστο με τον Βραζιλιάνο να έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026.

Ο 25 χρόνος μέσος φοράει φέτος για 4η συνεχόμενη σεζόν την φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά , με την οποία μετρά 96 συμμετοχές 7 γκολ και 7 ασσίστ.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα στον ΠΑΟΚ: Ένα μήνα εκτός ο Τόμας

Ένα πολυεργαλείο …

«Πολυεργαλείο» θα ήταν ίσως μια από τις πιο κατάλληλες λέξεις για να χαρακτηρίσουμε τον Ντοούγκλας Αουγκούστο. Πρόκειται για έναν παίκτη «κλειδί» για την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία σε όλες τις θέσεις στην μεσαία γραμμή, από αμυντικό έως επιθετικό χαφ.

Στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Αουγκούστο έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του αγωνιζόμενος στο «10». Τα καθήκοντα ωστόσο που του αναθέτει ο Ρουμάνος τεχνικός μέσα στο γήπεδο δεν αφορούν τόσο το επιθετικό κομμάτι αλλά κυρίως το αμυντικό. Είναι αυτό που λέμε ‘’επιθετική άμυνα’’.

Κορυφαία στιγμή…

Καλύτερη στιγμή του Βραζιλιάνου μέσου με την φανέλα του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το νικητήριο γκολ του ίδιου στο αγώνα απέναντι στην Γάνδη στους 16 του Conference League, που χάρισε στο Δικέφαλο του Βορρά μια ιστορική πρόκριση.
Με το γκολ αυτό ουσιαστικά ο Αουγκούστο έκανε το 1-2 απέναντι στην Βελγική ομάδα στην έδρα της, και χάρισε μια από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της ομάδας, την πρόκριση στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ