Η μαγική βραδιά του Κασάμι με τη Γιουβέντους και η αποθέωση για τον κόσμο του Ολυμπιακού (pics, vid)

Η μαγική βραδιά του Κασάμι με τη Γιουβέντους και η αποθέωση για τον κόσμο του Ολυμπιακού (pics, vid)

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι και πάλι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και to10.gr θυμάται ΤΟ γκολ του απέναντι στη Γιουβέντους.

Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Ελβετού μέσου, επιβεβαιώνοντας απόλυτα to10.gr.

Ο διεθνής άσος ξεκινάει άμεσα πρόγραμμα επανόδου, προκειμένου να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Μίτσελ. Έναν προπονητή, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, αφού είχε συνεργαστεί μαζί του στο πρώτο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Γκρίνια στο Παρίσι με τον… τουρίστα Μέσι: Σε τρεις μήνες έκανε ταξίδια 150 χρόνων! (pic)

Ο 30χρονος είχε αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» τη διετία 2014-2016, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ πραγματοποίησε συνολικά 66 συμμετοχές, έχοντας 9 γκολ.

Με το σημαντικότερο να το έχει σκοράρει και σε έναν ιστορικό αγώνα, τόσο για τον ίδιο, όσο για τον Ολυμπιακό γενικότερα. Ήταν στις 22 του Οκτώβρη, το 2014, όταν ο Ολυμπιακός φιλοξενούσε στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την πανίσχυρη Γιουβέντους των Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Τέβες, Μοράτα.

Μια ομάδα η οποία μετέπειτα έφτασε μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα του MSN.

Πρωταγωνιστής εκείνης της βραδιάς στο Φάληρο, δεν ήταν άλλος από τον Παϊτίμ Κασάμι. Τσόρι και Μήτρογλου συνεργάστηκαν άψογα, με τον Κασάμι να ολοκληρώνει υποδειγματικά τη φάση και να «υπογράφει» μια χρυσή νίκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τότε με τον Μίτσελ είχε επικρατήσει και κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

To10.gr είχε μιλήσει πριν από μερικά χρόνια με τον Ελβετό, ο οποίος είχε δηλώσει ότι τη στιγμή του γκολ ένιωσε ότι το γήπεδο ήταν έτοιμο να καταρρεύσει από την «τρέλα» που επικρατούσε, καθώς είχε χαρακτηρίσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ως τους κορυφαίους του κόσμου!

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (91′ Γιαννούλης), Ντομίνγκες (85′ Φουστέρ), Μανιάτης, Μήτρογλου (69′ Αφελάι).

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ογκμπόνα (77′ Περέιρα), Λιχτστάινερ, Ασαμόα, Πίρλο (57′ Μαρκίζιο), Βιντάλ, Πογκμπά (87′ Τζοβίνκο), Τέβες, Μοράτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ