Οι 5 πιο βαριές ήττες του Παναθηναϊκού στην Εuroleague (vids)

Οι 5 πιο βαριές ήττες του Παναθηναϊκού στην Εuroleague (vids)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε χτες στο Βερολίνο από την Άλμπα με 29 πόντους διαφορά και το «10» σας θυμίζει τις 5 πιο βαριές ήττες των Πράσινων στη Euroleague.

Η Άλμπα πριν από δυο βράδια «σκόρπισε» τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Euroleague αφού τον νίκησε με 94-65. Αυτή ήταν η 4η πιο βαριά ήττα στην ιστορία του στη κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Το «10» σύλλεξε και βρήκε τις 5 πιο μαύρες νύχτες των Πράσινων στην Ευρώπη που κοινό στοιχείο έχουν ότι όλες βρίσκονται στη μετά- Ομπράντοβιτς εποχή.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Eκτός και με Άρη ο Κουρμπέλης

Το ντροπιαστικό βράδυ στο Βελιγράδι!

Η πιο βαριά ήττα του Παναθηναϊκού έχει προέλθει από τον τωρινό του προπονητή. Τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Συγκεκριμένα οι Πράσινοι πέρυσι πήγαν στο Βελιγράδι για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Το αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό για το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη που ηττήθηκε με 33 πόντους διαφορά (81-48).

Βέβαια ο Παναθηναϊκός βρισκόταν για πολλούς στα χειρότερα του άλλα η εμφάνιση του Βελιγραδίου δεν θα ξεχαστεί εύκολα από πολλούς ενώ ταυτόχρονα σε εκείνο το ματς είχε διαπρέψει ο Νέιτ Γουόλτερς που φέτος βρίσκεται στο ρόστερ της ελληνικής ομάδας.

Τα δύο.. πάρτι της ΤΣΣΚΑ!

Στις 5 πιο βαριές ήττες του Τριφυλλιού κυρίαρχος αντίπαλος βρίσκεται η υπερδύναμη που λέγεται ΤΣΣΚΑ. Αρχικά το 2013-14 οι Πράσινοι πήγαν στη Μόσχα για το 5ο ματς των playoffs. Η Ρωσική Αρκούδα δεν αστειεύτηκε αφού δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί τη μη- συμμετοχή της στο Final4.

Έτσι διέσυρε τον Παναθηναϊκό με 74-44, που είναι αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας, όμως το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη σε μια πολύ μεταβατική σεζόν πήρε το χειροκρότημα.

Το δεύτερο… πάρτι της ΤΣΣΚΑ έγινε τη σεζόν 2019-20 όταν το σύνολο του Ιτούδη ερχόταν στο κάστρο του ΟΑΚΑ με σκοπό να πάρει τη νίκη που θα την έφερνε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χίλιαρντ, Τζέιμς και Κάιλ Χάινς φόρτωσαν το καλάθι του Παναθηναϊκού με 52 πόντους και η ΤΣΣΚΑ πέρασε… αέρας σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Euroleague με σκορ 66-97 . Nα σημειωθεί ότι αυτό ήταν το τελευταίο ματς εκείνης της σεζόν αφού ήρθε το απόλυτο lockdown λόγω του Covid-19.

Η συντριβή στο Βερολίνο!

Η 4η πιο βαριά ήττα ήρθε χτες. Η Άλμπα, που είχε σημαντικές απουσίες, με φανταστικούς τους Σίγκμα, Μπλατ και Κουμάντζε διέσυρε με 94-65 τον Παναθηναϊκό.

Από την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν υπήρξε κανένας διακριθέντας και η ομάδα μπήκε σε ένα κλίμα αμφισβήτησης αφού έχει 4 ήττες στα 7 παιχνίδια που έχει δώσει.

Από την άλλη πλευρά οι Βερολινέζοι με αυτή τη νίκη έκαναν το 3/3 στην Euroleague και το 7/7 σε όλες τις διοργανώσεις και έδειξαν πως φέτος θα είναι πολύ σκληρό καρύδι.

Η Ζενίτ του Πασκουάλ έτρεχε με 112!

Η 5η πιο βαριά ήττα ήρθε από έναν πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού. Τον Τσάβι Πάσκουάλ. Ο Καταλανός προπονητής μετά από 3 πολύ πετυχημένα χρόνια στον πάγκο του Τριφυλλιού πήγε στη Ρωσία για να βοηθήσει τη Ζενίτ να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της Εuroleague.

Έτσι στο εξ αναβολής για την 6η αγωνιστική της σεζόν 20-21 η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης με φανταστικό Πάνγκος που πέτυχε 33 πόντους και με τους Γκουντάιτις και Πονίτκα, που παίζουν πλέον στο Τριφύλλι, να κάνουν γεμάτη εμφάνιση διέσυρε με 112-83 το σύνολο του Όντεντ Κάτας.

Από τον Παναθηναϊκό πάλεψε αρκετά ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Νεμάνια Νέντοβιτς όμως οι Ρώσοι είχαν επιβάλει τον ρυθμό τους και ήταν απλά άπιαστοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ