Ο Μάικ Τζέιμς επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος (vids)

Ο Μάικ Τζέιμς επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος (vids)

O Μάικ Τζέιμς επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για ακόμα μια φορά και το «10» καταγράφει την πορεία του μέχρι στιγμής με τη φανέλα της Μονακό.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μονακό για την 4η αγωνιστική της Euroleague και όλα τα φώτα είναι στραμμένα σε ένα και μόνο πρόσωπο.

Τον Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ στις δύο σεζόν που αγωνίστηκε με το Τριφύλλι λατρεύτηκε όσο λίγοι και συνέχεια φέρνει στο μυαλό του τις στιγμές στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Eκτός και με Άρη ο Κουρμπέλης

Πλέον όμως οδηγεί τη Μονακό στο όνειρο που χάθηκε για λίγο πέρυσι. Στην παρουσία των Γάλλων στο Final 4 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ειδικά πέρυσι ο 32χρονος γκαρντ έκανε σεζόν καριέρας αφού σε 33 παιχνίδια που αγωνίστηκε είχε μέσους όρους MVP αφού σε 30.6 λεπτά που αγωνιζόταν είχε 16.2 πόντους και 5.8 ασίστ.

Η αρχή της Μονακό είχε… Παναθηναϊκό!

Η Μονακό πέρυσι έκανε το ντεμπούτο της στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και αντίπαλος βρέθηκε να είναι ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Πρίφτη.

Οι Μονεγάσκοι με κορυφαίο τον Άντζουσιτς νίκησαν εύκολα με 75-63 τους Πράσινους με τον Τζέιμς να κάνει μια μέτρια εμφάνιση αφού κατέγραψε 11 πόντους με 6 ριμπάουντς. Όμως ήταν η πρώτη του εμφάνιση στο Πριγκιπάτο και ήταν φυσιολογικό να είναι κάπως… κουμπωμένος.

Στο ΟΑΚΑ έκανε… πάρτι!

Ο Μάικ Τζέιμς ήρθε στο ΟΑΚΑ τον περασμένο Φεβρουάριο και νίκησε μόνος του το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Αμερικανός φόρτωσε το πράσινο καλάθι με 29 πόντους σε 30 λεπτά συμμετοχής με στατιστικά 8/10 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 1/1 βολή, 3 ασίστ και 6 λάθη.

Στις δηλώσεις του δεν μπορούσε να μην αποθεώσει το φλεγόμενο ΟΑΚΑ αλλά ήθελε να αποδείξει το ταλέντο του, που πολλές φορές έχει αμφισβητηθεί.

Φέτος είναι ακόμα καλύτερος!

Ο Μάικ Τζέιμς φέτος φαίνεται πως θα παρουσιάσει μια χρονιά σαν την περσινή και για κάποιους φαίνεται πως θα την ξεπεράσει. Ήδη σε 3 παιχνίδια έχει 20 πόντους μέσο όρο. Και όλα αυτά με τρομερή αστοχία στο τρίποντο αφού έχει 3 εύστοχα σε 19 προσπάθειες.

Ειδικά στο ματς με τη Μακάμπι που η γαλλική ομάδα ηττήθηκε με 78-70 είχε 0/8 τρίποντα. Ήταν όμως αυτός που έδωσε τις νίκες με Βίρτους Μπολόνια και Εφές αφού πέτυχε 26 και 19 πόντους αντίστοιχα.

Τέλος δείχνει ότι πλέον έχει στο μυαλό του και να πασάρει στους συμπαίκτες του, ένα χαρακτηριστικό που για το ταλέντο του στο σκοράρισμα δεν το είχε ανεπτυγμένο, αφού έχει μέσο όρο 4 τελικές πάσες.


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ