Ο ορισμός της… πελάτισσας: 15 σερί ματς αήττητος, 11 νίκες, 32-10 γκολ (vids)

Ο ορισμός της… πελάτισσας: 15 σερί ματς αήττητος, 11 νίκες, 32-10 γκολ (vids)

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» ένα απίθανο αήττητο σερί απέναντι στην ΑΕΚ, με 11 νίκες και 4 ισοπαλίες, 32-10 γκολ και θέλει απόψε να συνεχίσει να μετράει...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:30) την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Superleague, σε μια αναμέτρηση κομβική και για τους δυο αντιπάλους.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν το τρίποντο απέναντι στην Ένωση για να μείνουν στο «κυνήγι» του τίτλου, αλλά και για να μεγαλώσουν το απίθανο σερί που έχουν δημιουργήσει κόντρα στους κιτρινόμαυρους τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει να ηττηθεί από την ΑΕΚ 4,5 χρόνια και από το ματς στις 2 Φεβρουαρίου του 2018 για το Κύπελλο Ελλάδος, όταν η Ένωση επικράτησε με 2-1 και πήρε την πρόκριση. Έκτοτε, οι Πειραιώτες έχουν ένα ασύλληπτο σερί 15 παιχνιδιών χωρίς ήττα και με συνολικά 11 νίκες με κάθε πιθανό και… απίθανο τρόπο.

Ο Ολυμπιακός έχει… κατατροπώσει την ΑΕΚ σε αυτά τα 4,5 χρόνια τόσο εντός έδρας όσο και εκτός, αλλά ακόμα και σε ουδέτερο γήπεδο. Η διαφορά είναι χαοτική από όλες τις απόψεις με τους ερυθρόλευκους να μετρούν πέρα από 11 νίκες και τέρματα 32-10 υπέρ τους.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει πάρει συνολικά 5 νίκες εκτός έδρας και 6 εντός, ενώ έχει κερδίσει με το ιστορικό 5-1 στο ΟΑΚΑ, αλλά και με 4-1 στο Καραϊσκάκη, που είναι και τα μεγαλύτερα σκορ των τελευταίων ετών.

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν επικρατήσει και με 3-0 δυο φορές στο φαληρικό γήπεδο, αλλά και με 3-2 εκτός έδρας άλλες δυο, με τελευταία χρονικά αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων να είναι το αξέχαστο χατ-τρικ του Ελ Αραμπί στο ΟΑΚΑ στις 17 Μαϊου.

Οι μεγάλες νίκες του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Το περσινό διπλό στο ΟΑΚΑ

Το περσινό χατ-τρικ του Ελ Αραμπί

Οι δυο νίκες με 3-0 στο Καραϊσκάκη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ