Ολυμπιακός: Το δίλημμα του Μίτσελ πριν την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Το δίλημμα του Μίτσελ πριν την ΑΕΚ

Η θέση που «παίζεται» για το ντέρμπι με την Ενωση – Η σκέψη του Μίτσελ, το σύνθημα της νίκης και η ώθηση από τον κόσμο, που... εξαφάνισε τα εισιτήρια.

Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ (13/11, 19:30), με τον κόσμο των πρωταθλητών να… εξαφανίζει τα εισιτήρια και την πειραϊκή ΠΑΕ το απόγευμα του Σαββάτου να ανακοινώνει sold out.

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν τη στήριξη χιλιάδων οπαδών τους, οι οποίοι θα γεμίσουν το «Γ. Καραϊσκάκης» και θα μετατρέψουν σε… καμίνι το φαληρικό γήπεδο. Η ατμόσφαιρα θα είναι «καυτή», με τον Ισπανό να έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για μια μεγάλη μάχη και να περιμένει από όσους αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Χάμες θα παίξει… «μονό» με τον Κώστα Φορτούνη (vids+pics)

Ο Ιβηρας, ο οποίος βλέπει την ομάδα του το τελευταίο διάστημα να έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της, στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι, έδωσε το σύνθημα της νίκης, τονίζοντας ότι άπαντες ξέρουν καλά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι.

Ο 59χρονος έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και η μοναδική θέση που «παίζεται» είναι αυτό στο δεξί άκρο της άμυνας. Εκεί όπου υπάρχει ο Αβιλα, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο οποίο ξεκίνησε βασικός ο Θανάσης Ανδρούτσος και μάλιστα σκόραρε το γκολ της νίκης.

Ο Ισπανός έχει αγωνιστεί στα περισσότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν, αλλά η εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε ο Ανδρούτσος στο ματς με τον Λεβαδειακό έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Ιβηρα τεχνικό. Ανοιχτό είναι ακόμα και το ενδεχόμενο χρησιμοποιηθεί ως δεξί μπακ ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε να αγωνιστεί στο άκρο της άμυνας τα πήγε περίφημα, τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Ο Μίτσελ ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιον εκ των τριών θα χρησιμοποιήσει στο δεξί άκρο της άμυνας στο αυριανό ντέρμπι, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους συνεργάτες του, για να επιλέξει την καλύτερη λύση.

Οσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης και τη μάχη των Μπακαμπού – Ελ Αραμπί, τη δεδομένη στιγμή δείχνει να έχει προβάδισμα ο Γαλλοκονγκολέζος επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Μίτσελ θα έχει στον πάγκο ένα… υπερόπλο όπως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Μαροκινός μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να αλλάξει τα δεδομένα με την κλάση και την ποιότητά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ