Το έχει ξανακάνει: Όταν η «Φούρια Ρόχα»… τελείωνε back to back τους Γερμανούς (vids)

Το έχει ξανακάνει: Όταν η «Φούρια Ρόχα»… τελείωνε back to back τους Γερμανούς (vids)

Η Ισπανία έχει την ευκαιρία απόψε να «τελειώσει» οριστικά τους Γερμανούς και το «know how» που έχει μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό.

Do or die για τη Γερμανία απόψε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για τα «Πάντσερ» μετά την ήττα «σοκ» της πρεμιέρας απέναντι στην Ιαπωνία.  Και μάλιστα, για να αποφύγει το «κάζο» θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της πιο θεαματικής -έως τώρα- ομάδας του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε διέλυσε πριν από μερικές ημέρες την Κόστα Ρίκα, επικρατώντας με 7-0 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ. Η Γερμανία θα πρέπει λοιπόν να πάρει το μεγάλο «τρίποντο» από τους Ισπανούς απόψε (21:00), με στόχο να μπει και πάλι σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ άουτ.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Συζήτηση για συμβόλαιο 2.5 χρόνων με Ροντινέι – Θέλει Ολυμπιακό ο περιζήτητος Βραζιλιάνος

Μια Ισπανία η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πάρει για τα καλά τον αέρα της Γερμανίας. Το έχει κάνει σε δύο μεγάλες διοργανώσεις. Το έκανε και πριν από σχεδόν δύο χρόνια χρόνια στο Nations League, όπου τη διέλυσε με 6-0!

Η «Φούρια Ρόχα» με λίγα λόγια έχει ξανακάνει αυτό που θέλει να κάνει απόψε. Έχει το «know how» απέναντι στους Γερμανούς. Το έκανε το 2008 στον τελικό του Euro, όταν ο Φερνάντο Τόρες έστειλε την Ισπανία στην κορυφή της Ευρώπης.

Οι Ισπανοί «ξέραναν» τους Γερμανούς και στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Τότε ήταν ο Πουγιόλ, ο οποίος με μια καρφωτή κεφαλιά είχε νικήσει τον Νόιερ, στέλνοντας έτσι στον τελικό της διοργάνωσης την Ισπανία, η οποία κατέκτησε εν τέλει το μεγάλο τρόπαιο.

Τελευταία φορά που η Γερμανία κατάφερε να επικρατήσει της Ισπανίας σε μια μεγάλη διοργάνωση ήταν στο Ευρωπαϊκό του 1988.

Η παράδοση «λέει» ότι η Ισπανία τα τελευταία χρόνια κάνει… πλάκα στους Γερμανούς. Μένει να φανεί εάν η «Φούρια Ρόχα» θα αναγκάσει τη Γερμανία να γράψει μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ