Όταν ο Μουρίνιο προειδοποιούσε τον Ντέλε Άλι για την… ελεύθερη πτώση του (vids)

Όταν ο Μουρίνιο προειδοποιούσε τον Ντέλε Άλι για την… ελεύθερη πτώση του (vids)

Μια ακόμη φορά που ο Ζοσέ Μουρίνιο επαληθεύεται από την ιστορία...

Η επαλήθευση είναι κλασικό… φαινόμενο πλέον για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Μία από τις συνεντεύξεις που είχε δώσει το 2018 για την κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για εκείνη της Σίτι έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ουσιαστικά είχε… προειδοποιήσει τους πάντες για όσα βιώνουν σήμερα οι «κόκκινοι διάβολοι»…

Κι όμως, αυτή δεν πρόκειται για τη μοναδική φορά που ο Special One αποδεικνύει ότι είναι πιο… μπροστά από τους υπόλοιπους. Το έχει ξανακάνει και κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνει και πάλι.

Διαβάστε επίσης: «Χορός» εκατομμυρίων για τον Κουλιεράκη

Λίγα χρόνια αργότερα, όταν ανέλαβε την Τότεναμ, ο Μουρίνιο φρόντισε να προειδοποιήσει τον Ντέλε Άλι για όσα βιώνει σήμερα. Ο Πορτογάλος κόουτς είχε προσπαθήσει να «ξυπνήσει» τον Άγγλο μεσοεπιθετικό ο οποίος τότε είχε δείξει τα πρώτα σημάδια «κοιλιάς».

Τότε ο Πορτογάλος είχε προτρέψει τον Άγγλο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται πλέον στην Μπεσίκτας, να δουλέψει περισσότερο, ώστε να μη μετανιώσει στο μέλλον για τις πράξεις του.

Ο Μουρίνιο είχε πει στον Άλι ότι το ταλέντο και μόνο δεν φτάνει, συμβουλεύοντας τον να σηκώσει… μανίκια και να «ξεσκιστεί» στη δουλειά, ειδάλλως η καριέρα του θα έπαιρνε την… κατηφόρα.

Ο Άλι ωστόσο δεν άκουσε όσα του είπε ο Πορτογάλος και πλέον βρίσκεται στο χειρότερο στάδιο της καριέρας του. Ο άλλοτε άσος της Τότεναμ ήταν απογοητευτικός στο τελευταίο ματς της Μπεσίκτας με τη Σανλιούρφασπορ της δεύτερης κατηγορίας, για το Κύπελλο Τουρκίας, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης και να αποδοκιμάζεται έντονα από όλο το γήπεδο.

Μάλιστα, το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι το γεγονός ότι όταν αποχώρησε ο Άλι, η Μπεσίκτας ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 και τελικά κατάφερε να το φέρει «τούμπα» και να επικρατήσει με 4-2!

Μία εξέλιξη την οποία ο Μουρίνιο είχε… μυριστεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ