Όταν ο Κανός σκόραρε το… μεγαλύτερο γκολ της σύγχρονης ιστορίας της Μπρέντφορντ (vid)

Όταν ο Κανός σκόραρε το… μεγαλύτερο γκολ της σύγχρονης ιστορίας της Μπρέντφορντ (vid)

Ένα ιστορικό γκολ για την Μπρέντφορντ είχε σκοράρει πριν από σχεδόν 1,5 χρόνο ο Σέρζι Κανός.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει άμεσα την απόκτηση του Σέρζι Κανός, όπως αποκάλυψε to10.gr. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να «δουλέψει» την υπόθεση και έτσι ο Κανός θα φορέσει τα Ερυθρόλευκα και θα βοηθήσει τους Πειραιώτες και τον Μίτσελ σε αυτό το δεύτερο κομμάτι της σεζόν, στην προσπάθεια που γίνεται στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Αγγλία, ο ατζέντης του Κανός με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ανέλαβαν να τελειώσουν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου πριν ακόμη ο ποδοσφαιριστής μπει στο αεροπλάνο. Και όπως φαίνεται αυτό συνέβη. Για αυτόν τον λόγο ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες, με σκοπό να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης: Το τρενάκι του τρόμου…

Ο 26χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός που ανήκει στην Μπρέντφορντ από τον Ιανουάριο του 2017 και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του αγγλικού συλλόγου στην πορεία έως την Premier League, στην οποία βρίσκεται την τελευταία διετία.

Πρόκειται μάλιστα για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει γράψει με «χρυσά» γράμματα το όνομα του στην ιστορία του λονδρέζικου συλλόγου. Η Μπρέντφορντ χρειάστηκε να περιμένει 74 ολόκληρα χρόνια για να παίξει ξανά στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Κανός λοιπόν ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει το πρώτο γκολ της Μπρέντφορντ τη σεζόν που οι «μέλισσες» ήταν ακόμα νεοφώτιστοι. Στην πρεμιέρα της σεζόν 2021/22, κόντρα στην Άρσεναλ, η Μπρέντφορντ επικράτησε με 2-0 και έκανε ντεμπούτο με το… δεξί.

Ο Κανός ήταν αυτός που σκόραρε το 1-0. Ένα ιστορικό-θρυλικό γκολ για την Μπρέντφορντ, καθώς αυτό ήταν το πρώτο της στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από 74 ολόκληρα χρόνια.

Δείτε το γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ