Από τον Μπίτι στον Μπίλινγκ και τον Λονγκ: Τα δέκα γρηγορότερα γκολ στην ιστορία της Premier League (pics & vids)

Από τον Μπίτι στον Μπίλινγκ και τον Λονγκ: Τα δέκα γρηγορότερα γκολ στην ιστορία της Premier League (pics & vids)

Ο Φίλιπ Μπίλινγκ της Μπόρνμουθ «άγγιξε» το απόλυτο κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά δεν κατάφερε να ρίξει από την κορυφή τον... άπιαστο Σέιν Λόνγκ.

Τη μεγαλύτερη νίκη της σεζόν πανηγύρισε χθες η Άρσεναλ που αν και βρέθηκε με 0-2 πίσω στο σκορ από την Μπόρνμουθ, κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει τους τρεις βαθμούς με 3-2 χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Νέλσον στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Το ότι δεν θα είναι εύκολο το απόγευμα για τους «κανονιέρηδες» φάνηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Για την ακρίβεια, στα 9:11″ από τη σέντρα του ματς στο «Emirates», όταν ο Φίλιπ Μπίλινγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράμσντεϊλ και έγραψε ιστορία. Ο 26χρονος άσος πέτυχε το δεύτερο γρηγορότερο γκολ επί εποχής Premier League, φτάνοντας πολύ κοντά στο απόλυτο ρεκόρ το οποίο κατέχει ο Σέιν Λονγκ με τη φανέλα της Σαουθάμπτον.

Διαβάστε επίσης: «Κλείδωσαν» τα πλέι-οφ στην Τρίπολη – Οριστικά εκτός ο Ατρόμητος (pic)

Ο Ιρλανδός επιθετικός είχε σκοράρει ως ποδοσφαιριστής των «Άγιων» στα 7:69″ σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Γουότφορντ τη σεζόν 2018-19. Έκτοτε, φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας και δεν λέει να πέσει από εκεί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Λίντλεϊ Κινγκ που βρήκε δίχτυα στα 9:82″ ως παίκτης της Τότεναμ σε ματς με την Μπράντφορντ τη σεζόν 2000-01. Ο σπουδαίος Άλαν Σίρερ με γκολ στα 10:52″ σε αγώνα της Νιούκαστλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι τη σεζόν 2002-03 είναι στην τέταρτη θέση και την πεντάδα συμπληρώνει ο Κρίστιαν Έρικσεν με γκολ στα 10:54″ κόντρα στη νυν ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη σεζόν 2017-18.

Έκτος είναι ο Μαρκ Βίντουκα που σκόραρε στα 11:90″ τη σεζόν 2000-01 με τη φανέλα της Λιντς σε ματς με την Τσάρλτον. Έβδομος ο Ντουάιτ Γιορκ με γκολ στα 12:16″ τη σεζόν 1995-96 ως παίκτης της Άστον Βίλα κόντρα στην Κόβεντρι και μία σεζόν νωρίτερα, ο Κρις Σάτον είχε πετύχει γκολ στα 12:94″ με τη φανέλα της Μπλάκμπερν κόντρα στην Έβερτον.

Τη δεκάδα συμπληρώνει ο Κέβιν Νόλαν με γκολ στα 13:48″ τη σεζόν 2003-04 σε ματς της Μπόλτον με την Μπλάκμπερν και ο Τζέιμς Μπίτι με γκολ στα 13:52″ τη σεζόν 2004-05 με τη φανέλα της Σαουθάμπτον σε εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι.

Το βίντεο είναι πριν το γκολ του Μπίλινγκ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ