ΑΕΚ: 20 χρόνια από το «αντίο» στο «Νίκος Γκούμας» (pics & vids)

ΑΕΚ: 20 χρόνια από το «αντίο» στο «Νίκος Γκούμας» (pics & vids)

Στις 3 Μάϊου του 2003 η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 του Άρη και αποχαιρέτησε οριστικά το «Νίκος Γκούμας».

Τα προηγούμενα χρόνια η συγκεκριμένη επέτειος προκαλούσε κατά κύριο λόγο δυσάρεστα συναισθήματα στους οπαδούς της ΑΕΚ. Σαν σήμερα, στις 3 Μαΐου του 2003, η Ένωση αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο «Νίκος Γκούμας» και δύο μέρες μετά ξεκίνησε η κατεδάφισή του. Ακριβώς 20 χρόνια μετά, η ανάμνηση εκείνη έχει γίνει κάπως πιο… γλυκιά αφού οι «κιτρινόμαυροι» έχουν επιστρέψει πια σπίτι τους και οι πύλες της «Opap Arena» άνοιξαν.

Αντίπαλος σε εκείνο το ιστορικό παιχνίδι ήταν ο Άρης, τον οποίο η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς διέλυσε με 4-0 χάρη στα γκολ των Κατσουράνη (13′) Λάκη (30′ και 45′) και Ιλια Ιβιτς (77′) για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος που βρήκε την ΑΕΚ να τελειώνει τη σεζόν με 12 σερί νίκες, δύο βαθμούς πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Σίνγκλετον στην Εφές: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για πόνους στο στήθος (pic)

Με το τέλος της αναμέτρησης ο κόσμος των «κιτρινόμαυρων» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει ένα αναμνηστικό ενώ την επόμενη μέρα η Original έκανε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο γήπεδο. Τη Δευτέρα 5 Μαΐου οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν το γκρέμισμα, με την ΑΕΚ να μένει έκτοτε μακριά από τη φυσική της έδρα για 19,5 χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ