Τα «φώτα» σε Νέα Φιλαδέλφεια και Λεωφόρο

Τα «φώτα» σε Νέα Φιλαδέλφεια και Λεωφόρο

Τα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ «μαγνητίζουν» τα βλέμματα στην 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Στην τελική τους ευθεία έχουν μπει πλέον τα πλέι οφ της Super League αφού απομένουν τρεις στροφές για το φινάλε της σεζόν. Τα ανοιχτά μέτωπα είναι ουσιαστικά δύο στην 8η αγωνιστική, με το ένα να αφορά στη «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου και το άλλο για την τρίτη θέση και τα προκριματικά του Europa League.

Για τον λόγο αυτό, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα τα δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι, αυτό στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού κι εκείνο της Λεωφόρου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Δύο παιχνίδια από το αποτέλεσμα των οποίων ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Διαβάστε επίσης: Μπακαμπού – Μπαρτσελόνα: H απίστευτη ιστορία που αποκάλυψε ο άσος του Ολυμπιακού

Τέλος, υπάρχει και το παιχνίδι του Άρη με τον Βόλο στο «Κλ. Βικελίδης», όπου τα πράγματα είναι απλά καθώς αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ηττηθεί θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πέμπτη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Tο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ