Σούπερ Λιγκ: Όποιος τις υποτιμήσει θα το πληρώσει

Σούπερ Λιγκ: Όποιος τις υποτιμήσει θα το πληρώσει

Μπορεί να μην έχουν τη λάμψη των υπόλοιπων, διεκδικούν όμως τη δική τους θέση στο πρωτάθλημα και είναι έτοιμες για να κάνουν ζημιές.

Η έναρξη του πρωταθλήματος και κάθε πρωταθλήματος σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού, κατά βάση στην κορυφή και τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη «μάχη» του τίτλου. Δεν θα μπορούσε να διαφέρει σε αυτό και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εκτός όμως από τις ομάδες της κορυφής αλλά και τις δημοφιλέστερες της χώρας μας, υπάρχουν και οι υπόλοιπες ομάδες οι οποίες μπορεί να μην έχουν τον κόσμο και την ιστορία ίσως αυτών των συλλόγων, δεν παύουν όμως να έχουν τους δικούς τους στόχους, τις δικές τους φιλοδοξίες στο ξεκίνημα της σεζόν και να δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης για παράδειγμα, ο τέταρτος (και μεγάλη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος) και ο πέμπτος της προηγούμενης σεζόν, ξεκινούν και πάλι με στόχο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αν και το έργο τους αναμένεται να είναι ακόμη πιο δύσκολο και με την επιστροφή του φιλόδοξου Άρη.

Ο Πανιώνιος, ο ΠΑΣ Γιάννενα, η Λάρισα και η Ξάνθη κρυφοκοιτάζουν προς τα πάνω και εκμεταλλευόμενοι τις έδρες τους θα προσπαθήσουν να κάνουν το κάτι παραπάνω από πέρσι. Το κάτι παραπάνω θα μπορούσε να είναι η είσοδος ή έστω η διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος κάτι που εκ πρώτης όψεως βέβαια φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Από κει και πέρα υπάρχουν και ομάδες όπως ο Παναιτωλκός, ο Λεβαδειακός, η Λαμία και ο Απόλλων Σμύρνης τις οποίες κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει και στοχεύουν σε ένα αν μη τι άλλο καλύτερο πλασάρισμα από πέρσι.

Το συμπέρασμα στο οποίο μπορεί να καταλήξει κανείς με μια πρώτη ματιά, όσον αφορά τις 10 αυτές ομάδες, είναι πως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, πρόκειται για ομάδες που δεν έχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές μεταξύ τους και σίγουρα θα μας προσφέρουν αμφίρροπες αναμετρήσεις αλλά θα αποτελέσουν και σημαντικά εμπόδια για τους «μεγάλους» της κατηγορίας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΗΡΕ: Μέγιερι, Κουλούρης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Γαρουφαλιάς.
ΕΦΥΓΑΝ: Ουάρντα, Ντάουντα, Ντιγκινί, Κυριακίδης, Γιαννιώτης, Γιαννούλης.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Νταμίρ Κάναντι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΗΡΕ: Ματρικάρντι, Μπελόκ, Τασουλής, Σάλας, Χιμένεθ, Βλάχος, Φερνάντεζ, Ρόλε, Παπαδόπουλος
ΕΦΥΓΑΝ: Γιαννούλης, Μακροστέργιος, Νικολακόπουλος, Ζήσης, Ισνάλδο, Σελίν, Ζααντί
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σάββας Παντελίδης

ΞΑΝΘΗ

ΠΗΡΕ: Αλμέιντα, Κοβάσεβιτς, Καντά, Σαρπόνγκ
ΕΦΥΓΑΝ: Σβάρνας, Μεχία, Τριάδης, Λουσέρο
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μίλαν Ράσταβατς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΗΡΕ: Σεράφ, Πίρις, Μανθάτης, Κόστιτς, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Καμαρά, Ντομίνγκες, Κεϊτά, Μαξίμ ντε Ταντέο, Μαλέμπεργκ, Άλμπεργκ, Τσιλούλης
ΕΦΥΓΑΝ: Νίλσεν, Μπαντής, Τασουλής, Αστράς, Βλάχος Σιώπης
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ζοζέ Ανιγκό

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΗΡΕ: Μανά, Γιαννακόπουλος, Έρικσον, Κόκκορης, Αργόδημος
ΕΦΥΓΑΝ: Σταματόπουλος, Μπάουκε, Ροντρίγκες, Ρόσα
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Τραϊανός Δέλλας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΠΗΡΕ: Μυστακίδης, Λουκίνας, Κριζμάν, Κακούμπα, Ξύδας, Κούζικ, Μπάρος, Παμλίδης, Σιόντης, Λεό.
ΕΦΥΓΑΝ: Χαλκιαδάκης, Μπέριος, Γιαννίκογλου, Χέλκβιστ, Ζαχαρός, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Πετράκης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΗΡΕ: Μάνγκα, Βίντεκερ, Νανγκίς, Κρνέτα, Βούγιοβιτς, Μπάγιτς, Όμο, Μπαστακός, Ζησόπουλος.
ΕΦΥΓΑΝ: Καλτσάς, Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Παράντας, Ομπιόρα, Γιουσούφ, Ζαραδούκας, Νιάς, Σωτηρίου, Μπελγκαζουανί.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Άκης Μάντζιος

ΑΕΛ 

ΠΗΡΕ: Μάρκος, Κούνιτς, Παϊτέρης, Κρίστινσον, Νούνιτς, Πίτι, Πέτροβικ, Σαχίτι, Γρομητσάρης, Χοτζάλι, Γκέκας, Μόρσι, Κάσσος, Κάπος
ΕΦΥΓΑΝ: Γροντής, Κριτικός, Περόνε, Μλαντένοβιτς, Ουάλας, Καρατάσιος, Κασάδο, Κριζμάν, Σαφαρίκας, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Μασούρας, Μπόζοβιτς, Μπάμπιτς, Φάρκας, Λαγός, Ρέτζας
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σωτήρης Αντωνίου

ΛΑΜΙΑ

ΠΗΡΕ: Κατσικάς, Πινιώτης, Οσμάν, Μπερτόλιο, Καρυπίδης,Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπαράλες, Καραγκούνης, Βασιλαντωνόπουλος, Σκαρντοβέλι, Επστάιν, Δημούτσος, Πλιάτσικας.
ΕΦΥΓΑΝ: Φράγκος, Πίτκας, Κουκόλης, Αναστασόπουλος, Κουτρομάνος, Πίτι, Όμο, Άσκεριτς, Βάντερσον, Παπαδόπουλος.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μπάμπης Τεννές

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΗΡΕ: Βάσιτς, Ουριχουέλα, Σικαμπάλα, Λούκιτς, Πέδρο, Βλάχος, Τριάδης, Σάλσες, Πετσόνι, Ζαγκουαρίμπε, Τζανετόπουλος, Γκονζάλες, Σουλτζ, Γκίνο, Ελ Χελβέ, Μάντζιος, Αστράς, Άιλερς.
ΕΦΥΓΑΝΜπαρτολίνι, Ταπόκο, Σιατραβάνης, Ταΐρης, Μενδρινός, Κατσάρας, Παπάζογλου, Ζησόπουλος, Χουάρες, Τσουκαλάς, Ελμπάζ, Αλίβοντιτς, Καστιγιέχος, Στόουκς, Μάατσεν, Ανιέτε, Τσόβιτς, Αλμπάνης.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Βαλεριέν Ισμαέλ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ