Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα; (poll)

Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα; (poll)

Η εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά δεν είναι καθόλου καλή έως τώρα. Η Ευρωλίγκα πλησιάζει και το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι αν μπορεί να διακριθεί ή όχι. Αν χρειάζεται ενίσχυση άμεσα ή υπομονή.

Ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τις «καμπάνες» να ηχούν για τα καλά στα αυτιά των υπεύθυνων της ομάδας. Ο Ολυμπιακός συνολικά στα φιλικά που έχει δώσει δεν έχει δείξει καλή εικόνα, αντίθετα έχει προβληματίσει και δεν εμπνέει την σιγουριά για την συνέχεια, ούτε δείχνει πως το πρόβλημα είναι απλά και μόνο το «δέσιμο» της ομάδας που αποτελείται από αρκετά νέα πρόσωπα.

Σε μια νέα χρονιά που για τον Ολυμπιακό υπάρχει μόνο η Ευρωλίγκα μετά το #mexritelous στο ελληνικό μπάσκετ του Βασιλακόπουλου, το ζητούμενο είναι πως οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να διακριθούν στην κορυφαία διοργάνωση.

Ποιος είναι ο ουσιαστικός στόχος σε μια Ευρωλίγκα όπου οι περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν έχουν ισχυροποιηθεί για τα καλά. Στην Ευρωλίγκα που ο Ολυμπιακός απέτυχε πέρσι παταγωδώς μένοντας εκτός 8αδας.

Η Ευρωλίγκα που ξεκινά την άλλη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στην Γαλλία για να παίξει με την Βιλερμπάν στις 4 Οκτωβρίου.

Ποιος είναι ο φετινός στόχος και κατά πόσον μπορεί με αυτή την ομάδα που έχει δημιουργήσει να τον πετύχει; Μήπως χρειάζεται ενίσχυση με καλύτερους παίκτες στις θέσεις «1» και «5». Μήπως σε μια από αυτές; Ή μήπως το μόνο που χρειάζεται ο νέος Ολυμπιακός είναι υπομονή καθώς είναι νέα ομάδα και πρέπει να «δέσει»;

To10.gr δίνει σε εσάς την ευκαιρία να… αποφασίσετε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ