Άντε και καλές μεταγραφές Υπουργέ!

Άντε και καλές μεταγραφές Υπουργέ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Βασιλειάδη μοιράζει τα λεφτά της ΕΡΤ που προφανώς θεωρούν δική τους και όχι δημόσια τηλεόραση σε Ανώνυμες Εταιρείες, γιατί όχι να μην κάνουν και τις μεταγραφές;

Μισές δουλειές κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκλογές έρχονται, βλέπουν τα νούμερα τους να καταρρακώνονται μετά και την Εθνική τραγωδία στην Ανατολική Αττική όπου τα έκαναν όλα καλά αλλά τελικά παραιτήθηκαν ή «παραιτήθηκαν» σχεδόν όλοι όσοι ενεπλάκησαν στο… πλάνο (το ανύπαρκτο), και έτσι αποφάσισαν να «παίξουν μπάλα» με τα λεφτά της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ άλλωστε ως γνωστόν δεν αντιμετωπίζεται από την Κυβέρνηση ως δημόσια τηλεόραση αλλά ως δική τους τηλεόραση. Άρα μπορούν να παίρνουν τα δικά τους λεφτά, της δικής τους ΕΡΤ δηλαδή, και να τα μοιράζουν σε όσες Ανώνυμες Εταιρείες δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη, και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Λεπτομέρεια πως τελικά η ΕΡΤ ακόμη τουλάχιστον δεν την πληρώνει κομματικά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ αλλά όλοι οι Έλληνες. Ακόμη όλοι οι Έλληνες πληρώνουν την δημόσια τηλεόραση άρα τα λεφτά που έδωσε απλόχερα και με τυμπανοκρουσίες ο Υφυπουργος Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είναι τα λεφτά όλων των Ελλήνων. Τα δικά σου, τα δικά τους, τα δικά μου, τα δικά μας.
Και πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που με λεφτά που δεν είναι δικά του κάνει τον «καμπόσο» για να σώσει και καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αλλά εδώ που τα λέμε, η Υφυπουργάρα, κάνει μισές δουλειές! Γιατί να αποφασίσει να μοιράσει σε 7 Ανώνυμες Εταιρείες μερικά εκατομμυριάκα που δεν είναι δικά του και να μην αποφασίσει να πριμοδοτήσει και τις συγκεκριμένες ΠΑΕ (άσχετο ποιες είναι αυτές) και με μεταγραφές;

Να βγάλει δηλαδή ένα ακόμη κονδύλι από την «δική» του ΕΡΤ και να πει πως τόσα χρήματα δίνονται για στόπερ, τόσα για επιθετικό και άλλα τόσα για αμυντικό χαφ. Έτσι να κάνει και το «μπαμ» για τα καλά! Αφού ως γνωστόν αυτή η κυβέρνηση κάνει πράξη ότι είναι δίκαιο!
Και βεβαίως-βεβαίως ως σωστή Κυβέρνηση σε λίγο καιρό θα αποφασίσει να κόψει και άλλο τις συντάξεις από τους άμοιρους τους συνταξιούχους που δυστυχώς δεν είναι… Ανώνυμες Εταιρείες για να ευεργετίσει η Υφουπουργάρα μας και η Κυβερνησάρα μας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ