Φερστάπεν: «Η εκκίνηση δεν ήταν καλή, αναγκάστηκα να στριμώξω τον Λεκλέρ»

Φερστάπεν: «Η εκκίνηση δεν ήταν καλή, αναγκάστηκα να στριμώξω τον Λεκλέρ»

Στην όχι το τόσο καλή του εκκίνηση στο σπριντ του Μαϊάμι στάθηκε στις δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν.

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν είχε αντίπαλο ούτε στο σπριντ του Μαϊάμι, παίρνοντας τη νίκη, με τον Ολλανδό πιλότο να μιλά για τον αγώνα.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η εκκίνησή του δεν ήταν τόσο καλή, αφού αναγκάστηκε να στριμώξει τον Σαρλ Λεκλέρ, ενώ έκανε τη σύγκριση σε σχέση με το προηγούμενο σπριντ στη Σαγκάη.

Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:

«H εκκίνηση μου δεν ήταν καλή, χρειάστηκε να τον στριμώξω λίγο (σ.σ. τον Λεκλέρ). Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στην πρώτη στροφή. Με την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας ηρέμησε λίγο η κατάσταση. Στη συνέχεια κατάφερα να αυξήσω σιγά-σιγά τη διαφορά, δεν ήταν ιδανικός ο αγώνας.

Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε. Τουλάχιστον με το νέο φορμά μπορούμε να κάνουμε ορισμένες ρυθμίσεις στο μονοθέσιο, ώστε να το βελτιώσουμε ενόψει των κατατακτηρίων και του αγώνα της Κυριακής. Η νίκη είναι καλή, είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Μας δίνει ορισμένους ακόμα βαθμούς».

Για τη σύγκριση με το προηγούμενο σπριντ στη Σαγκάη: «Ο αγώνας Σπριντ στην Κίνα ήταν πολύ καλός, το μονοθέσιο είχε πολύ καλή αίσθηση. Εδώ τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για μένα. Οπότε υπάρχουν περισσότερα σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ