Αινιγματικός Βράνιες: «Γράψε κάτι πιο ενδιαφέρον – Είσαι πιο βαρετός με τις βλακείες»

Αινιγματικός Βράνιες: «Γράψε κάτι πιο ενδιαφέρον – Είσαι πιο βαρετός με τις βλακείες»

Η ιδιαίτερη και άκρως επιθετική ανάρτηση του Όγκνιεν Βράνιες στα social media. Δημοσιεύματα από τη Βοσνία αναφέρουν ότι δέχθηκε επίθεση σε μπαρ στο κέντρο της Μπάνια Λούκα, κάτι που διέψευσε.

Ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται εκτός πλάνων για την ΑΕΚ, με την Ένωση να ψάχνει τρόπο για την αποδέσμευση του. Κάτι που δεν είναι και απλό για τους κιτρινόμαυρους, καθώς ο Βόσνιος αμυντικός έχει αρκετά υψηλό συμβόλαιο και ταυτόχρονα είναι δεσμευμένος για άλλον έναν χρόνο με την ΑΕΚ.

Την ώρα που το μέλλον του Βόσνιο είναι αβέβαιο όμως εκείνος έκανε μια πολύ περίεργη και επιθετική ανάρτηση σήμερα. «Γράψε κάτι λίγο πιο ενδιαφέρον… Είσαι πιο βαρετός με τις βλακείες», λέει ο Βράνιες στην ανάρτησή του με άγνωστο αποδέκτη.

Ωστόσο, λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν νέα σενάρια από τη Βοσνία που κάνουν λόγο για επίθεση σε μπαρ στο κέντρο της Μπάνια Λούκα προς τον Βόσνιο αμυντικό, με τον παίκτη πάντως να διαψεύδει το περιστατικό στα social media.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πόρταλ Srpska info, μια γυναίκα παραπονέθηκε σε έναν άνδρα για τη συμπεριφορά του Όγκνιεν Βράνιες, με τους δύο τελευταίος να ξεκινούν καυγά σε μπαρ της Μπάνια Λούκα.

Όπως τονίζει το σερβικό δημοσίευμα, ο Βράνιες ήταν εκείνος που δέχθηκε επίθεση από τον συγκεκριμένο άνδρα, προσθέτοντας πως ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το βοσνιακό δίκτυο Avaz, ο παίκτης φέρεται να έστειλε μήνυμα υποστηρίζοντας ότι είναι στην Κροατία: «Βλέπετε ότι είναι ανόητοι. Είμαι στο Σπλιτ», έγραψε ο Βράνιες σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Δείτε την ανάρτηση του Βράνιες:

Και τη νέα ανάρτηση για την επίθεση:

Βοσνιακά ΜΜΕ γράφουν ότι ξυλοκόπησαν τον Βράνιες - «Ασχολούνται με ανοησίες, είναι ψέματα» απαντά ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ