Μπάχαλο στην ΑΕΚ: Ο Βράνιες έφυγε από την Ελλάδα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Μπάχαλο στην ΑΕΚ: Ο Βράνιες έφυγε από την Ελλάδα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Την ώρα που η ΑΕΚ έπαιζε με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των πλει οφ της Superleague, ο Όγκνιεν Βράνιες βρισκόταν στο αεροπλάνο.

Ο Όγκνιεν Βράνιες κατάφερε να βρεθεί για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την ΑΕΚ και να γίνει χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι συμβαίνει στην Ένωση.

Πως; Ο Βόσνιος αμυντικός δεν έδωσε το παρών ούτε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί πριν από την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, το μεσημέρι της Τρίτης (17/5), αναχώρησε από την Ελλάδα, σύμφωνα με την «Livesport».

Μάλιστα, αναφέρεται ότι ήταν απών και από την προπόνηση της Δευτέρας (16/5), ενώ το τελευταίο εξάμηνο έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά θέματα εντός ομάδας.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο 32χρονος άσος δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό, με την τελευταία του συμμετοχή να είναι στην ήττα από τον Άρη, στην 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μένει να φανεί τι θα γίνει (και) με τον Όγκνιεν Βράνιες, την ώρα που το κλίμα κάθε άλλο παρά θετικό είναι στον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ