Ρομάνο: «Κοντά σε συμφωνία Ολυμπιακός και Παλομίνο»

Ρομάνο: «Κοντά σε συμφωνία Ολυμπιακός και Παλομίνο»

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Χοσέ Παλομίνο.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Χοσέ Παλομίνο και τον Ολυμπιακό, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα να αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία!

Νωρίτερα υπήρξαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι η έμπειρος στόπερ είναι σε προχωρημένες επαφές με την Σαλερνιτάνα, αλλά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα και να στείλει στην Ελλάδα τον Αργεντινό σέντερ μπακ.

Διαβάστε επίσης: Ο Τερίμ, το κασκόλ, ο Ιβάν, ο Χουανκάρ και το «μούδιασμα»

Αργά το βράδυ ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι ο Χοσέ Παλομίνο βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, παρά το ενδιαφέρον της Σαλερνιτάνα για τον Λατινοαμερικάνο αμυντικό.

Όπως γράφει στα social media ο Ρομάνο, οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια με την πλευρά του Αργεντινού, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα για να πάρουν την έγκριση για τη μεταγραφή του έμπειρου σέντερ μπακ.

Το συμβόλαιο του Χοσέ Παλομίνο με την Αταλάντα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ μπακ και τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να «δείχνει» τον Αργεντινό ως τον επόμενο κεντρικό αμυντικό των Πειραιωτών.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ