O Τολιόπουλος επέλεξε να ηγηθεί στην αναγέννηση του Αυτοκράτορα

O Τολιόπουλος επέλεξε να ηγηθεί στην αναγέννηση του Αυτοκράτορα

Ο αρχηγός του Άρη είχε καλύτερες οικονομικές προτάσεις, όμως, επέλεξε να μείνει στη Θεσσαλονίκη, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους, καθώς εκτίμησε την προσπάθεια των ανθρώπων της ΚΑΕ για να τον κρατήσουν

Ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν ήταν απλά ένας πολύ καλός παίκτης για τον Άρη της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε. Ήταν ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη, ο αρχηγός, αυτός που ζητούσε την μπάλα όταν αυτή «έκαιγε».

Ο παίκτης που σημείωσε καθοριστικά καλάθια, με αποκορύφωμα, φυσικά, το εκπληκτικό τρίποντο στο εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Προμηθέα στα πλέι οφ, στο τελευταίο δευτερόλεπτο, που έστειλε τους κιτρινόμαυρους στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Υπογράφει για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Μαντί Καμαρά

Αυτός ήταν και ο λόγος που η παραμονή του στο «Nick Galis Hall» είναι πολύ σημαντική για τον Άρη και αποτελεί επιτυχία της διοίκησης της ΚΑΕ, που πέτυχε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είχε, σαφώς, καλύτερες οικονομικά προτάσεις από τον Άρη. Εκτίμησε, όμως, την προσπάθεια που έκαναν οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων για να τον κρατήσουν και την υπέρβαση – για τα δεδομένα της εταιρείας – στο οικονομικό κομμάτι.

Υπέρβαση που έγινε και με την βοήθεια ανθρώπων που στέκονται στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ, χωρίς να το δημοσιοποιούν. Ο παίκτης κατάλαβε πόσο πολύ τον ήθελαν στον Άρη, έβαλε κάτω τα δεδομένα και αποφάσισε να παραμείνει. Για την ακρίβεια, αποφάσισε να ηγηθεί στην προσπάθεια που γίνεται για την αναγέννηση του Αυτοκράτορα.

Ο Άρης τερμάτισε στην τέταρτη θέση στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, δίνοντας βάρος, στην οικονομική του εξυγίανση. Θα υπάρξει μικρή αύξηση στο μπάτζετ, όχι όμως, «τρελά» πράγματα, προκειμένου να μην μπει σε κίνδυνο η προσπάθεια που γίνεται.

Φυσικά και η τέταρτη θέση της βαθμολογίας δεν είναι επίτευγμα για το οποίο μπορεί να πανηγυρίζει μια ομάδα με το μέγεθος και την ιστορία του Άρη. Αν, όμως, δει κανείς εντελώς ψυχρά τα πράγματα, πρόκειται για υπέρβαση υπό τις συνθήκες που έγινε και την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με διαφορετικά δεδομένα, όταν ένας μεγάλος επενδυτής αναλάβει αυτό το τεράστιο καράβι που λέγεται Άρης. Μέχρι, τότε, όμως, είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα βαδίζει σε σωστό δρόμο.

ΥΓ, Η ανανέωση του συμβολαίου του Τολιόπουλου δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση του Μορόν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η ΠΑΕ Άρης δεν μπορεί με τα σημερινά δεδομένα να δώσει συμβόλαιο ενάμιση ή δυο εκατομμυρίων ευρώ και να παραμείνει βιώσιμη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ