Άρης: Η πρώτη συγκέντρωση και η προετοιμασία σε δυο στάδια

Άρης: Η πρώτη συγκέντρωση και η προετοιμασία σε δυο στάδια

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα υποβληθούν στις αρχές του Ιουλίου στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, ενώ η αποστολή θα ταξιδέψει αρχικά στην Πτολεμαϊδα και στη συνέχεια σε προπονητικό κέντρο του εξωτερικού.

Θέμα ημερών θα πρέπει να θεωρείται η ανακοίνωση των λεπτομερειών, σε ότι αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Άρη, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων έχουν ενημερωθεί ότι θα πρέπει να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Ιουλίου, για την πρώτη συγκέντρωση.

Οι παίκτες θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, χωρισμένοι σε γκρουπ. Αναμένεται να γίνουν κάποιες προπονήσεις στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου» και λίγες μέρες αργότερα, η αποστολή θα αναχωρήσει αρχικά για την Πτολεμαϊδα, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο μέρος της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης: Ο τελικός των τελικών: Ολυμπιακός και ΑΕΚ μάχονται για το πρωτάθλημα στο χάντμπολ

Στη συνέχεια, η ομάδα θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, όπου θα διεξαχθεί το βασικό σχέδιο της προετοιμασίας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην Πολωνία, αν και έχει προταθεί και ένα προπονητικό κέντρο στην Ιταλία. Τέλος, κατά το διάστημα της παραμονής στο εξωτερικό, οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν τρία ή τέσσερα φιλικά παιχνίδια, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ