Βούιξε ο τόπος για Γιαννούλη και ΑΕΚ

Βούιξε ο τόπος για Γιαννούλη και ΑΕΚ

Κλεισμένη παρουσιάζεται η μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στην ΑΕΚ για το προσεχές καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει βάλει για τα καλά μπροστά το πλάνο της νέας σεζόν και μετά τους Μπρινιόλι και Τσιλούλη που έχουν ήδη πάρει τον δρόμο για τη Νέα Φιλαδέλφεια, ακόμη ένας βρίσκεται… καθοδόν.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννούλη που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Νόριτς και εδώ και πολύ καιρό ήταν στο στόχαστρο τόσο της Ένωσης όσο και του Παναθηναϊκού. Αυτή που όπως όλα δείχνουν κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον διεθνή μπακ πάντως, είναι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Εκπλήξεις Μεντιλίμπαρ για το Αγρίνιο: Χωρίς Φορτούνη, Κάρμο, Όρτα και Ροντινέι

Η ΑΕΚ ψάχνει για βασικό αριστερό μπακ παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του Πήλιου αλλά και το γεγονός ότι πρόσφατα ο Αλμέιδα… φωτογράφισε παραμονή Χατζισαφί. Ο Πήλιος είναι ένα πρότζεκτ που πιστεύουν πολύ στην Ένωση και σκοπός είναι του χρόνου να ξεκινήσει από δεύτερος και αν καταφέρει με τις εμφανίσεις του να καθιερωθεί, θα είναι το ιδανικό.

Ο Ιρανός από την άλλη θα υπολογίζεται και για στόπερ και γενικά για όπου υπάρχει ανάγκη, αφού με την εμπειρία του μπορεί να δώσει βοήθειες σε πολλές θέσεις. Επίσης ο Αλμέιδα τον θέλει καθώς είναι πολύτιμος και σαν προσωπικότητα μέσα στα αποδυτήρια.

Έτσι λοιπόν, με τον Γιαννούλη η ΑΕΚ πάει να φτιάξει ένα πολύ δυνατό δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνάς της και μάλιστα με δύο Έλληνες παίκτες και σε εξαιρετική ηλικία. 28 χρονών είναι ο Γιαννούλης και 23 ο Πήλιος.

O πρώην μπακ του ΠΑΟΚ μετράει φέτος μία πολύ γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Νόριτς καθώς έχει καταγράψει 33 συμμετοχές με 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα η νυν ομάδα του φέρεται να έχει ενημερωθεί από την ΑΕΚ ότι υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και από το καλοκαίρι θα φορά τα κιτρινόμαυρα.

Από την ΑΕΚ πάντως διαψεύδουν ότι ισχύει οτιδήποτε με τον Γιαννούλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ