Πανόπουλος μαινόμενος κατά Γκαγκάτση

Πανόπουλος μαινόμενος κατά Γκαγκάτση

«Εχετε όλη την ευθύνη για όσα συμβαίνουν στην ομάδα και σε εμένα. Δεν με προστατέψατε. Θέλατε μήπως τον Απόλλωνα στη θέση μου;», άστραψε και βρόντηξε ο Πανόπουλος κατά του Μάκη Γκαγκάτση, αλλά το τρένο χάθηκε...

Από τη Θεσσαλονίκη έως την Ξάνθη ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα οι κραυγές και τα αναθέματα του Χρήστου Πανόπουλου κατά του Μάκη Γκαγκάτση με αφορμή τις εξελίξεις που έφεραν την ακριτική ομάδα να αντιμετωπίζει «σαν την καλαμιά στον κάμπο» τον Απόλλωνα του Μονεμβασιώτη ( και του πατρός Γκαγκάτση) σε αγώνες μπαράζ, να χάνει με κατεβασμένα τα χέρια και να υποβιβάζεται.

«Έχετε όλη την ευθύνη για όσα συμβαίνουν στην ομάδα και σε εμένα» κραύγαζε, χωρίς να υπολογίζει ποιος τον ακούει, ο κ. Πανόπουλος μη μπορώντας να πιστέψει όσα συμβαίνουν και χωρίς να είναι σε θέση να δεχθεί και το δικό του μερίδιο ευθύνης στις εξελίξεις. «Δεν με προστατέψατε. Άκουγα από όλους πως κερδίζουμε σίγουρα στο Διαιτητικό και βρέθηκα χωρίς ομάδα να προσπαθώ να περισώσω ο,τιδήποτε αν σώζεται. Θέλατε μήπως τον Απόλλωνα στη θέση μου;» επέμενε ο πολύπειρος παράγοντας αισθανόμενος πως την πάτησε σαν το έξυπνο πουλί και πλέον είναι μόνος απέναντι σε εκατομμύρια προβλήματα.

Ο κ. Γκαγκάτσης δεν άφησε τίποτε να πέσει κάτω. Απάντησε σε ίδιο ύφος στον κ. Πανόπουλο εγκαλώντας τον για τις δικές του σπασμωδικές ενέργειες που οδηγήσαν την Ξάνθη να μην έχει ούτε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή της προκοπής στη διάθεση της, επειδή βιάστηκε να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας χωρίς να σκεφθεί όλες τις επιλογές.

Η σύγκρουση των δύο παραγόντων ήταν σφοδρή, περιείχε και πολλές, σκληρές ακατάλληλες εκφράσεις και, όπως είναι φυσικό, δεν οδήγησε πουθενά, με δεδομένη και  αποδεδειγμένη τη στενή διασύνδεση των δύο ομάδων, η τύχη της οποίας δεν έχει κριθεί ακόμη, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Την ίδια ώρα η μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ακριτικής Π.Α.Ε. στον κ. Bill Pappas εκκρεμεί ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και κανείς δεν μπορεί με σχετική ασφάλεια έστω να προδιαγράψει τις εξελίξεις.

Η Ε.Ε.Α. αντιμετωπίζει ένα αξεπέραστο, προς το παρόν, πρόβλημα. Καλείται να νομιμοποιήσει τη μεταβίβαση των μετοχών μιας Π.Α.Ε. σε ένα νέο ιδιοκτήτη, όταν αυτή η Π.Α.Ε. εμφανίζεται σε πόρισμα/έκθεση του Ιανουαρίου 2020 ότι συνδέεται άμεσα με την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., συνεπώς τίθενται κορυφαία ζητήματα νομιμότητας της αιτούμενης έγκρισης.

Πηγές της Ε.Ε.Α. επιμένουν ότι η υπόθεση, σήμερα, δεν είναι βέβαιο πως θα έχει ευνοϊκή κατάληξη, με την πιθανότητα να ματαιωθεί η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου στον κ. Pappas (Παπαδημητρίου) να είναι δυναμικά στο τραπέζι και να μην έχει αποκλειστεί σε καμία περίπτωση.

Στο μεταξύ οι συνεργάτες του κ. Παπαδημητρίου ασχολούνται συστηματικά με την ομάδα κι επιχειρούν να διευθετήσουν δεκάδες εκκρεμότητες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην περιοχή είναι γνωστό πως ο εκπρόσωπος του κ. Pappas κ. Τσετινές είχε υποσχεθεί έκτακτο πριμ στους ποδοσφαιριστές πριν ακόμη το πρώτο ματς των μπαράζ και ήταν συνεχώς κοντά στην ομάδα, χωρίς, βεβαίως, να καταφέρει να αποτρέψει τον υποβιβασμό της.

Μάλιστα, στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης κυκλοφόρησε προ ημερών η φήμη πως ο κ Παπαδημητρίου βρέθηκε στην πόλη και συναντήθηκε με την ομάδα, δηλαδή τους ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει και το προσωπικό της Π.Α.Ε. εγγυώμενος την απρόσκοπτη συνέχεια της λειτουργίας της, αλλά η φήμη αυτή δεν επιβεβαιώθηκε από καμία πλευρά.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της νέας ιδιοκτησίας της εταιρείας αναφέρουν ότι έχει επιλεγεί, οριστικά και αμετάκλητα, να πορευτεί η ομάδα στις νέες εποχές που ανατέλλουν χωρίς καμία διασύνδεση με κανένα άρμα και μακριά από τις αμαρτίες που παρελθόντος που την συνέδεσαν με τον Π.Α.Ο.Κ. και την οικογένεια Σαββίδη και την οδήγησαν στην καταστροφή.

Ο κ. Παπαδημητρίου εμφανίζεται, προς το παρόν,  υπέρμαχος της αυτόνομης και ανεξάρτητης πορείας και λειτουργίας της ομάδας, για την οποία επιθυμεί σφόδρα να αποκαθαρθεί από όλα τα βαρίδια της παλιάς ιδιοκτησίας και να οργανωθεί σε εντελώς νέα πλαίσια.

Συγκεκριμένος χρόνος για την απόφαση της Ε.Ε.Α. δεν έχει προσδιοριστεί προς το παρόν, συνεπώς όλες οι εξελίξεις στην ομάδα δείχνουν να έχουν παγώσει εν αναμονή της τελικής κρίσης της Επιτροπής σχετικά με τη δυνατότητα της παλιάς ιδιοκτησίας νόμιμα να μπορεί να πωλήσει το ποσοστό που κατέχει, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση και να ξεκινήσει μια νέα εποχή για την πολύπαθη Π.Α.Ε. Ξάνθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ