Ολυμπιακός : Ο τελικός… αλλάζει τον Μαρτίνς

Ολυμπιακός : Ο τελικός… αλλάζει τον Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος ήθελε να κάνει άλλα στο Περιστέρι. Αλλά η ΕΠΟ δεν τον αφήνει.

Αναγκαστική προσαρμογή για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ήθελε ο άνθρωπος να δοκιμάσει κάποια πράγματα εν όψει της νέας σεζόν στο Περιστέρι, και εξαναγκάζεται από την ΕΠΟ και τα καραγκιοζολίκια της, να «τεστάρει» εντεκάδα κυπέλλου. Ομάδα δηλαδή δίχως μεταγραφές.

Θα την βρει την άκρη βέβαια ο Πορτογάλος. Είναι καλός προπονητής. Και κυρίως είναι πια συνηθισμένος να περιμένει οτιδήποτε στην Ελλάδα. Απλά είναι κρίμα. Είναι απίστευτο ότι δεν τον φτάνουν οι ευθύνες του πρέπει να γίνεται και «λάστιχο» για τα γυμνάσια του Διακοφώτη και των άλλων πεφωτισμένων στο πάρκο Γουδή. Εκεί που βλέπουν μπάλα και την αφήνουν έξω από το αστυνομικό τμήμα (μέσα δεν μπαίνουν για ευνόητους λόγους).

Ο Μαρτίνς που δεν έχει και τους διεθνείς στη διάθεση του (είναι σε… τουρνέ με τον Φαν Σιπ που σήμερα θέλησε να απολογηθεί για τις επιλογές του) προσαρμόζεται σε ένα 4-4-2. Με τον Χασάν και τον Ελ Αραμπί. Λογικά στο Πανθεσσαλικό θα είναι ο Φορτούνης αντί του Αιγύπτιου.

Βάζει τον Τζολάκη στον άσο. Τον Τοροσίδη αριστερό μπακ. Και όπως φαίνεται θα δοκιμάσει τον Μπρούνο (!) ως δεξιό μπακ με τον Ραντζέλοβιτς μπροστά του. Στη μεσαία γραμμή βάζει Καφού-Καμαρά, με τον Πορτογάλο να είναι εκεί ελέω Μπουχαλάκη. Και οι υπόλοιποι είναι οι γνωστοί. Σισέ και Μπα στα στόπερ. Βαλμπουενά αριστερό εξτρέμ.

Θα ήθελε να δώσει χρόνο στο «πάντρεμα» Ραφίνια-Ραντζέλοβιτς αριστερά. Θα ήθελε να μπορεί να είναι πιο ευέλικτος στις δοκιμές του με θέα συνολικά στη νέα σεζόν. Δεν μπορεί όμως

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ