Αποκάλυψη : Ο δεκάλογος του καλού ποδοσφαιριστή της Εθνικής…

Αποκάλυψη : Ο δεκάλογος του καλού ποδοσφαιριστή της Εθνικής…

Ο Βασίλης Δεκάρικος αποκαλύπτει: Έτσι θα μπορεί να κληθεί και να παίξει κάποιος στην Εθνική του Φαν Σιπ, του Γραμμένου και των… λαλάκηδων.

Να μάθει να σέβεται που λένε και στο χωριό μου. Ο Δημήτρης ο Σιόβας, αυτός ο αψηλός με το μούσι που είχε το θράσος να μιλήσει για την Εθνική του Φαν Σιπ, του Γραμμένου και των… λαλάκηδων πήρε το μάθημα του. Ξουτ από την Εθνική, να πάει να κάνει παρέα με τους Μανωλάδες και τους Παπασταθόπουλους, αυτούς τους άμπαλους που δεν είναι δυνατόν να έχουν θέση στην Εθνική μας ομάδα που τιμάει η ΕΠΟ της… εξυγίανσης!

Η ΕΠΟ των… λαλάκηδων που εκτόξευσε την Εθνική μας στις… τελευταίες θέσεις του ράνκινγκ (sic) και για αυτό έφερε έναν τιχάρπαστο Ολλανδό να την ξανα-ανεβάσει. Μαζί με την μανατζερική αγορά των «δικών μας».

Ο Βασίλης ο Δεκάρικος που έχει τις αποκαλύψεις για πλάκα σου δίνει στο πιάτο την επόμενη μέρα! Όπως λοιπόν γράφαμε το χαρτάκι για να βγούμε να περπατήσουμε στην περίοδο του εγκλεισμού της πανδημίας, έτσι και για να παίζει κανείς στην Εθνική των…. Λαλάκηδων θα πρέπει να τηρούν τους παρακάτω 10 κανόνες! Βαθιά ανάσα και πάμε…

1. Για να μπορείς να κληθείς και να παίξεις στην Εθνική του Γραμμένου, του Φαν Σιπ και των… λαλάκηδων οφείλεις να έχεις ως ποδοσφαιριστή κάποιους συγκεκριμένους μάνατζερ. Εγκεκριμένους από την μεγάλη, των μάνατζερ της… εξυγίανσης, σχολή. Θα πρέπει επίσης να υπογράψεις δήλωση του νόμου 105 για το πόσο σωστά έκανε η… εξυγίανση που έφυγε η Εθνική από το Καραισκάκη για να πάει… πουθενά!

2. Για να μπορείς να κληθείς και να παίξεις στην Εθνική του Γραμμένου, του Φαν Σιπ και των… λαλάκηδων θα πρέπει πριν, κατά την διάρκεια και μετά από κάθε προπόνηση και αγώνα να ευχαριστείς τον Θεό που έφερε στην Ελλάδα τον Ιβάν τον τρομερό. Και αυτός με την σειρά του έφερε τον «δικό του» Γραμμένο και ο τελευταίος με την σειρά έφερε τον παγκόσμιας κλάσης Φαν Σιπ.

3. Για να μπορείς να κληθείς και να παίξεις στην Εθνική του Γραμμένου, του Φαν Σιπ και των… λαλάκηδων θα πρέπει να αγωνίζεσαι στις ομάδες που είναι γνωστές για την αγάπη τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε αυτές που για χάρη του έφεραν την… εξυγίανση. Αυτές που ο πρόεδρος τους μπουκάρει με την πιστόλα στον αγωνιστικό χώρο ή αρπάζει από τα… καρύδια τον Πορτογάλο επόπτη.

4. Για να μπορείς να κληθείς και να παίξεις στην Εθνική του Γραμμένου, του Φαν Σιπ και των… λαλάκηδων είναι απαραίτητο να ενημερώνεσαι από τα σωστά ΜΜΕ. Μόνο όσα ανήκουν στον Ιβάν και τον Τίγρη. Α, και στον Καλπαζίδη όπως αυτό που κάποτε έλεγε πως… αντέχει την αλήθεια. Τώρα δεν το λέει αυτό καθώς τους πιάνουν τα γέλια…

5. Για να μπορείς να κληθείς και να παίξεις στην Εθνική του Γραμμένου, του Φαν Σιπ και των… λαλάκηδων είναι απαραίτητο να νοιώθεις υπερήφανος που το κανάλι του Ιβάν κάνει τις μεταδόσεις των αγώνων του Nations League.

6. Για να μπορείς να κληθείς και να παίξεις στην Εθνική του Γραμμένου, του Φαν Σιπ και των… λαλάκηδων θα πρέπει να μάθεις απέξω τι ακριβώς θα λες όταν σε ρωτούν οι δημοσιογράφοι. Γραμμένος; Good!!, Ιβάν; Good!!, Λαλάκης; Good!!

7. Για να μπορείς να κληθείς και να παίξεις στην Εθνική του Γραμμένου, του Φαν Σιπ και των… λαλάκηδων πρέπει να έχεις τουλάχιστον ένα γνωστό ή φίλο δημοσιογράφο που κάποτε ήταν πρασινοφρουρός. Και που τώρα έχει γίνει ΠΑΟΚάρχης (διατηρώντας την λατρεία στο τριφύλλι και κυρίως το κόμπλεξ στο ερυθρόλευκο) γιατί η πουτ@ν@ η κοινωνία τον ανάγκασε να αλλάξει ομάδα για να μπορέσει να… συρθεί ξανά στην επιφάνεια.

8. Για να μπορείς να κληθείς και να παίξεις στην Εθνική του Γραμμένου, του Φαν Σιπ και των… λαλάκηδων θα πρέπει να αναγνωρίσεις πως δεν υπήρξε ποτέ άλλη διοίκηση Ομοσπονδίας που έχει κάνει τόσα καλά μαζεμένα (και) για την Εθνική.

9. Για να μπορείς να κληθείς και να παίξεις στην Εθνική του Γραμμένου, του Φαν Σιπ και των… λαλάκηδων καλό είναι (έως απαραίτητο, άντε με ελάχιστες εξαιρέσεις) να μην έχεις καμία σχέση με τον… διαβολεμένο σύλλογο που ντροπιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Χρειάζεται να μην έχεις παίξει, παίζεις, θα παίξεις ή ακόμη και να έχεις σκεφτεί ότι θα ήθελες να παίξεις στον Ολυμπιακό.

10. Για να μπορείς να κληθείς και να παίξεις στην Εθνική του Γραμμένου, του Φαν Σιπ και των… λαλάκηδων χρειάζεται απλά να το ζητήσουν τα «αφεντικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ