ΑΕΚ : Οι παίκτες «τρώνε» και τον Δημητριάδη

ΑΕΚ : Οι παίκτες «τρώνε» και τον Δημητριάδη

Τη δική του θέση θα πάρει ο Παναγιώτης Κονέ στο οργανόγραμμα.

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ. Και ο μύθος για τα περίφημα… ΑΕΚούγεννα επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά. Από χθες το απόγευμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πάρει «σκούπα» προσπαθώντας να διαχειριστεί τις τεράστιες αντιδράσεις του κοινού της ομάδας για την απαράδεκτη αγωνιστική εικόνα. Και για το γεγονός ότι επί της ουσίας έμεινε από τον Δεκέβρη δίχως στόχους.

Τέλος λοιπόν ο Καρέρα και στη θέση του ο Χιμένεθ σε μια αλλαγή που μάλλον… με χιούμορ αντιμετωπίστηκε από τους περισσότερους (για 4η φορά ο Ισπανός στον ίδιο πάγκο). Τέλος ο Ίλια Ίβιτς που η ΑΕΚ τον είχε μετατρέψει εδώ και μήνες σε «παρατηρητή» της κατάστασης και όχι σε τεχνικό διευθυντή με ρόλο στην εταιρία. Τέλος όπως φαίνεται όμως και ο Βασίλης Δημητριάδης. Και εδώ το ρεπορτάζ λέει πως για τη δική του απομάκρυνση έχουν παίξει ρόλο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν μεταφέρει στη διοίκηση πως δεν τον θέλουν στο αγωνιστικό τμήμα.

Ναι, δεν θα το επιβεβαιώσει αυτό κανείς. Πιθανότατα μάλιστα θα το διαψεύσουν. Αλλά έτσι είναι. Οι παίκτες είναι που δεν τον θέλουν στην ομάδα. Και όπως φαίνεται ο Μελισσανίδης που από τη προηγούμενη εβδομάδα έχει ανοίξει διάλογο μαζί τους, λογικά θα τους κάνει το χατίρι. Δεν είχαν πρόβλημα οι ποδοσφαιριστές με τον Καρέρα και τον Ίβιτς. Όταν ήρθε η σειρά τους να μιλήσουν όμως… έβγαλαν στο πέναλτι τον άλλοτε μεγάλο σκόρερ. Τον Δημητριάδη που είχε απολυθεί για 24ώρες από την ΑΕΚ στα τέλη Αυγούστου του ΄19. Όταν έφυγε από την ομάδα ο Καρντόσο, ένας Πορτογάλος προπονητής που ούτε ο ίδιος δεν πρέπει να θυμάται το πέρασμα του από εκείνη.

Ο Δημητριάδης που έχει πολύ ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια Μελισσανίδη, τελικά τότε τη γλίτωσε. Τώρα; Τώρα ο Παναγιώτης Κονέ ήδη ετοιμάζεται να πάρει αυτόν τον ρόλο. Δεν θα είναι τεχνικός διευθυντής όπως λένε κάποιοι. Δεν ήρθε για τη δουλειά του Ίβιτς. Για τη δουλειά του Δημητριάδη είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ