Το παραμύθι πάει σύννεφο για την ΑΕΚ και τις μεταγραφές

Το παραμύθι πάει σύννεφο για την ΑΕΚ και τις μεταγραφές

Για να βγει ο «Τίγρης» από το σημάδι μπορεί η Ένωση να κάνει κρούση και στον… Σέρχιο Ράμος μέχρι να βγει ο Γενάρης .

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Ουάρντα και τον Λάμπρου και έφερε ένα σέντερ φορ δανεικό.

Ο Παναθηναϊκός ακούει τον Μπόλονι να φωνάζει εβδομάδες τώρα για τρεις μεταγραφές αλλά τζίφος. Πάλι καλά που τα πιτσιρίκια (Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης) του αλλάζουν λιγάκι την ατζέντα.

Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ μπροστά από το μεταγραφικό παράθυρο. Εκεί που το παραμύθι πάει σύννεφο τις τελευταίες ημέρες.

Και μάλιστα με τρόπο θεαματικό. Διότι γράφουν οι ρεπόρτερ, διαψεύδει κατηγορηματικά η ΠΑΕ, επιμένουν οι ρεπόρτερ που αφήνουν να εννοηθεί ότι η Ένωση «κατεβάζει» τα θέματα για να μην δημιουργήσει παράλογες προσδοκίες.

Κρίμα που είναι χειμώνας και το Δελφινάριο κλειστό. Παράσταση επιπέδου Μάρκου Σεφερλή.

Την τελευταία εβδομάδα; Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο της Άρσεναλ, που τελικά ήταν κουβέντα και τέλος πάντων δεν θα τα χαλάσουμε με τις λέξεις.

Μιλάει με τον Κένι Λαλά της Στρασμπούρ, που τον θέλει, αλλά τον διαψεύδει διότι είναι άγνωστο πότε έχει κλήρωση το ΤΖΟΚΕΡ.

Εξετάζει τον Ριμπέιρο που ήταν δύο χρόνια βασικός τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά τον διαψεύδει κατηγορηματικά μην ακούσει κάτι ο Τσιντώντας με τον Αθανασιάδη και πέσει η ψυχολογία τους.

Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δείξει ενδιαφέρον και για τον Ράμος της Ρεάλ. Γιατί όχι; Τσάμπα είναι. Σάμπως θα τον πάρει; Ή θα πάρει όλους τους άλλους;

Θα πει του Σέρχιο που μένει ελεύθερος: «Έλα να μπεις αρχηγός στην Αγία Σοφιά». Και μετά θα σε κάνουμε γενικό αρχηγό. Ποιος ξέρει; Μπορεί και να τσιμπήσει.

Άσε που ο συγκεκριμένος παίζει και δεξί μπακ, παίζει και στόπερ. Άρα δεν θα χρειαστεί δεύτερη μεταγραφή.

Ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο θέλει ο Λαλά από την επόμενη ομάδα του. Και ο μάνατζερ του ζητά 600.000 ευρώ μπόνους υπογραφής γιατί ο πελάτης του επί της ουσίας είναι ελεύθερος. Αν υποθέσουμε ότι αυτά γίνουν; Θα θέλει και κανά 200άρι η Στρασμπούρ για να τον παραχωρήσει από τώρα.

Δηλαδή η ΑΕΚ για μια συμφωνία 3 χρόνων ας πούμε με τον Λαλά θα δώσει 3.800.000 ευρώ. Συν φυσικά την εφορία. Την ημέρα και την ώρα δεν μας είπαν για να κάνει την κατάθεση ο Τίγρης που ως γνωστόν σε αυτά είναι «αβέρτος».

Ο δε Παπαπασταθόπουλος παίρνει 2.5 εκατ ευρώ τον χρόνο στην Άρσεναλ.

Έχει προτάσεις από την Ιταλία.

Αν ο Λαλά πάρει 1 εκατ ευρώ να μην ζητήσει εκείνος κάτι παραπάνω καθώς αποκλείεται να τον πείσει μόνο η προοπτική να γίνει μετά γενικός αρχηγός όπως ο Βασιλομπίλαρος ο Δημητριάδης; Άσχημα θα του πέσει;

Θα δώσει δηλαδή η ΑΕΚ 2.5 εκατ ευρώ τον χρόνο σε συμβόλαια για στόπερ και δεξιό μπακ.

Και την ίδια ώρα ο Μάνταλος θα παίρνει 600.000 ευρώ και για το δίδυμο Λιβάγια-Ολιβέιρα θα γίνονται προσευχές μπας και φύγουν από τώρα και γλιτώσει ο «Κουροπαλάτης» το δεύτερο μισό της σεζόν.

Α για να μην το ξεχάσω: Και θα το κάνει αυτό όχι για να πάρει το πρωτάθλημα, που δεν μπορεί να πάρει.

Θα το κάνει για να παίξει τις θέσεις 2-4 με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Θα το κάνει για να μην του κρεμάσουν άλλο πανό στην «Αγιά Σοφιά», διότι σίγουρα αυτό το γεγονός τον Τίγρη τον ταρακούνησε.

Θα το κάνει γιατί απλά δεν κρατιέται να αρχίζει να χτίζει την ΑΕΚ της «Αγιάς Σοφιάς». Το πότε όμως θα έρθει η ώρα της Αγιάς Σοφιάς δεν μας το λένε. Θα είναι το ΄21 ή αργότερα; Για να ξέρει και ο Παπασταθόπουλος πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ