Πέναλτι στον ΠΑΟΚ, «παίζεται» στον Άρη σε ίδιες φάσεις (pic)

Πέναλτι στον ΠΑΟΚ, «παίζεται» στον Άρη σε ίδιες φάσεις (pic)

Ο Άρης ζήτησε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Σε μια φάση... καρμπόν με το πέναλτι που είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη και είχε δοθεί χωρίς δεύτερη σκέψη.

Είναι από τις φάσεις που καταλαβαίνεις πως… παίζεται το παιχνίδι. Από εκείνες που αντιλαμβάνεσαι το περιβόητο «δύο μέτρα και δύο σταθμά». Ή αν προτιμάτε; Τα δικά μας δικά μας και των άλλων πάλι… δικά μας.

Χθες το απόγευμα στο ματς του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι κίτρινοι ζήτησαν πέναλτι στο φινάλε. Σε μια φάση που σουτάρει ο Μάνος και η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Εραμούσπε. Η ετυμηγορία διαιτητή και VAR; Να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Κι όμως, σε μια ίδια φάση, μερικούς μήνες νωρίτερα, η ετυμηγορία ήταν διαφορετική. Σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Και το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αϊτόρ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αποτελούσε ίδια φάση με άλλες που έχουν δοθεί πέναλτι. Αλλά εναντίον του ΠΑΟΚ… τίποτα.

Στη Ριζούπολη, λοιπόν, στην τελευταία φάση του αγώνα ο ΠΑΟΚ κερδίζει πέναλτι έπειτα από χέρι μέσα στην περιοχή. Σε μία ίδια φάση με αυτή των Ζωσιμάδων, όπως μαρτυρά ο φωτογραφικός σταθμός.

Ο διαιτητής δεν το σκέφτεται και δείχνει την άσπρη βούλα. Τότε, μάλιστα, ο Κάκος είχε μιλήσει για καθαρό πέναλτι. Σε αντίθεση με χθες που είπε πως δεν υπάρχει τίποτα.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία; Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ίδιες φάσεις, διαφορετικές αποφάσεις. Υπέρ του ΠΑΟΚ βεβαίως – βεβαίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ