Συμφωνία ΑΕΚ – Λιβάγια για τον… Ολυμπιακό!

Συμφωνία ΑΕΚ – Λιβάγια για τον… Ολυμπιακό!

To10.gr γράφει για την ειδική συμφωνία της Ενωσης με τον Λιβάγια, για να μην υπογράψει στους Ερυθρόλευκους την επόμενη σεζόν!

Ο Μάρκο Λιβάγια αποχώρησε από την ΑΕΚ και ήδη ανακοινώθηκε η μετακίνησή του στη Χάιντουκ Σπλιτ, την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του και η οποία θα αποτελέσει την προσωρινή του ποδοσφαιρική «στέγη», έως ότου βρει την επόμενη ομάδα του, το καλοκαίρι. Πάλι ως ελεύθερος.

Η συμφωνία του Κροάτη επιθετικού με την ομάδα της πατρίδας του είναι για έξι μήνες. Κάτι που σημαίνει ότι ο ίδιος μπορεί να υπογράψει όπου θέλει για τη νέα σεζόν. Όπως μπορούσε να το κάνει και όταν συμφώνησε με τους Κροάτες. Οπου θέλει, εκτός από τον… Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, για να συμφωνήσουν με τον Λιβάγια να τον αφήσουν να γυρίσει στην πατρίδα του, κοντά στη σύντροφό του, που ετοιμάζεται να γεννήσει το δεύτερο παιδί τους, έδωσαν τα χέρια με τον παίκτη, ώστε να μην συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

Κατά μία πληροφορία, η συμφωνία της Ενωσης με τον Λιβάγια, δεν αφορά μόνο το διάστημα έως το καλοκαίρι. Αλλά τουλάχιστον και αυτό το καλοκαίρι. Δηλαδή φαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία να μην υπογράψει στους Ερυθρόλευκους για τη σεζόν 2021-22.

Βεβαίως, το ενδιαφέρον είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει κανένα δείγμα ότι θέλει να κάνει δικό του τον πρώην, πλέον, παίκτη της ΑΕΚ. Αλλά μετά τις εξελίξεις στις υποθέσεις Λαλά και Παπασταθόπουλου, στην Ενωση αποφάσισαν να προσέχουν για να έχουν. Και για αυτόν τον λόγο τα βρήκαν με τον ποδοσφαιριστή τους.

Κλείνοντας, πάντως, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ακόμη κι αν υπάρχει έγγραφη συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Λιβάγια για να μην πάει στον Ολυμπιακό, εάν προκύψει τέτοιο θέμα (που αυτή τη στιγμή δεν φαντάζει πιθανό), τέτοιες συμφωνίες είναι σχετικά απλό να προσβληθούν. Προς το παρόν, πάντως, αυτή η συζήτηση δεν έχει νόημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ