Έμπλεξε άσχημα ο «παρατημένος» ΠΑΟΚ και ο Ευαγγέλου (πλέον) δεν του φτάνει (vid)

Έμπλεξε άσχημα ο «παρατημένος» ΠΑΟΚ και ο Ευαγγέλου (πλέον) δεν του φτάνει (vid)

Η ήττα στην Τρίπολη και… τα απόνερα πριν από τα ντέρμπι.

Με 59 βαθμούς ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την περσινή του διαδρομή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Απόψε μετά την ήττα από τον Αστέρα έμεινε στους 46. Και το πρόγραμμα έχει για εκείνον δύο ντέρμπι πριν από τα πλέι-οφ. Την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, και την επίσκεψη στη Λεωφόρο για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη και να νικήσει σε αυτά τα δύο ματς η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, θα φτάσει στους 52: Επτά λιγότερους από πέρσι. Και αυτό είναι το καλό σενάριο. Το άλλο; Προκύπτει σύνθετα. Διότι οι χαμένοι βαθμοί από εδώ και στο εξής είναι και χαμένες θέσεις στην κατάταξη. Απόψε είναι δεύτερος. Αν αύριο όμως ο Άρης (εντός τον Ατρόμητο) και η ΑΕΚ (με τον Παναθηναϊκό) επικρατήσουν, τότε πέφτει τέταρτος. Και άντε να… σηκωθεί σε μια σεζόν που η Ευρώπη είναι εξασφαλισμένη μόνο για τους πρώτους 3 από τη Σούπερ Λιγκ. Μπορεί το τέταρτο εισιτήριο να έρθει από την Ευρώπη.

Ο Δικέφαλος πήγε στην Τρίπολη παρέα με τον αγαπημένο του διαιτητή. Τον φύλακα του, Άγγελο Ευαγγέλου. Έκανε ο άνθρωπος ότι μπορούσε. Σε δύο λεπτά υπήρχαν τρεις κλασικές περιπτώσεις κίτρινης κάρτας που της κατάπιε όπως οι «μάγοι» καταπίνουν τα σπαθιά στο τσίρκο. Στο 45′ έπρεπε να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά (κράτησε αντίπαλο) με σκοπό να σταματήσει υποσχόμενη επίθεση. Δευτερόλεπτα αργότερα, έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Αστέρα Τρίπολης και να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα άλλον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, για καθυστερημένο μαρκάρισμα σε φάση που έγινε μπροστά στα μάτια του. Στο 45’+2 έπρεπε να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον Λάμπρου για αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του: 0/3 ο άτιμος. Τι άλλο να κάνει, ο άνθρωπος; Να παίξει σέντερ φορ; Ή να κάνει τον στόπερ στην αεράμυνα του Πάμπλο Γκαρσία.

Και έκανε και άλλα: Στο 73′ κτύπημα στο πρόσωπο του τερματοφύλακα Τσιφτση από τον Καγκαβα, ο διαιτητής τον τιμώρησε μόνο με κίτρινη κάρτα. Χτύπημα του Τζόλη στο 90΄+3΄ούτε… σφύριγμα.

Δεν το λέμε τυχαία όλο αυτό. Έχει σημασία η αναφορά. Θα πρέπει να το εκτιμήσει ο Μάκης Γκαγκάτσης όλο αυτό, που έκανε ο Ευαγγέλου. Μην έχουμε και εδώ φαινόμενα «Είσαι εγκληματίας και δεν θα σταματήσουμε στον Παπαπέτρου» όπως είπε στον –γιο του Τίγρη- Βάτσιο, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ. Πέρσι χώριζε την Ελλάδα στα δύο. Φέτος χωρίζει τους διαιτητές των Χαλίφηδων. Πρέπει και εκείνος να βρει μια δουλειά. Με το ποδόσφαιρο άλλωστε, δεν τα καταφέρνει. Όπως ακριβώς η ομάδα του, στα ματς με αντιπάλους της πρώτης εξάδας: ήττα και ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Ισοπαλίες με την ΑΕΚ. Ήττα από τον Άρη. Έχει σε οκτώ αναμετρήσεις όλες και όλες δύο νίκες (εντός με Αστέρα και Παναθηναϊκό). Σε μια ιστορία που κρατά από τον περασμένο Οκτώβρη και που επιβεβαιώνει ότι ο Δικέφαλος είναι παρατημένος στη μοίρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ