Η ΕΠΟ πάει να «σκάσει» τους Έλληνες διεθνείς

Η ΕΠΟ πάει να «σκάσει» τους Έλληνες διεθνείς

H Ομοσπονδία προγραμματίζει άκριτα φιλικά παιχνίδια τον Ιούνιο για την Εθνική Ελλάδας, χωρίς να υπολογίζει τους παίκτες και παρότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος...

Αναμφίβολα, η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει συμπιέσει το καλεντάρι και έχει πυκνώσει τις υποχρεώσεις για τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες, συλλόγους και εθνικές.

Κάτι που σημαίνει πως ο χρόνος ξεκούρασης, που είναι απαραίτητος ώστε οι παίκτες να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν, σε πολλές περιπτώσεις έχει ελαχιστοποιηθεί.

Μερικές φορές, αυτό είναι αναπόφευκτο, αφού το φετινό καλοκαίρι πρέπει να κερδηθεί το χαμένο χρονικό διάστημα με τις μεγάλες διοργανώσεις από το καλοκαίρι του 2020, όπως το Euro και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Άλλοτε, όμως, πρόκειται για… άγνοια, έλλειψη γνώσης του αντικειμένου ή απλά αδιαφορία των παραγόντων.

Όπως συμβαίνει με την ΕΠΟ. Η οποία ανακοίνωσε τον προγραμματισμό ενός ακόμα φιλικού παιχνιδιού για την Εθνική ομάδα τον Ιούνιο. Ήταν γνωστό ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στις 3 Ιουνίου στις Βρυξέλλες και σήμερα (11/4), δημοσιοποιήθηκε ότι τρεις μέρες αργότερα θα παίξει με τη Νορβηγία, στις 6/6.

Η Ελλάδα δεν θα πάρει μέρος στο Euro 2021, ώστε να χρειάζεται μοντάρισμα από τον Τζον Φαν Σιπ. Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός και η διοίκηση της ΕΠΟ έπρεπε να σκεφτούν ότι μερικοί διεθνείς δεν θα προλάβουν να ξεκουραστούν, αφού θα έχουν υποχρεώσεις πριν την Εθνική και θα έχουν υποχρεώσεις, σχεδόν αμέσως μετά την Εθνική.

Με την πραγματικότητα που έχει διαμορφώσει η θέση της χώρας μας στη βαθμολογία της UEFA, όλοι οι εκπρόσωπο της χώρας στο Europa League θα αρχίσουν προετοιμασία πριν τα τέλη Ιουνίου, για να παίξουν στα μέσα Ιουλίου στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Για παράδειγμα, εάν στον τελικό του Κυπέλλου προκριθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, που έχουν το προβάδισμα μετά τους πρώτους ημιτελικούς, θα τελειώσουν στις 22 Μαΐου. Μετά, οι Έλληνες διεθνείς θα ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και θα παίζουν μέχρι τις 6 Ιουνίου. Και λίγες μέρες αργότερα, θα αρχίσουν προετοιμασία για τη σεζόν 2021-2022, με ελάχιστη ξεκούραση, μετά από μία εξαντλητική χρονιά…

Υποτίθεται ότι οι άνθρωποι που έπρεπε να προστατεύουν το προϊόν στο Πάρκο Γουδί, αποδεικνύουν πως δεν ασχολούνται με τέτοιες… μικρολεπτομέρειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ