Διερμηνέας, πρόεδρος, υπηρέτρια…

Διερμηνέας, πρόεδρος, υπηρέτρια…

Ο Αχιλλέας τιμά τις συμφωνίες και τις υπηρεσίες που προσφέρει στον Ιβάν. Και αν κάτι χαλάσει; Ζητά ταπεινά συγγνώμη σαν καλή υπηρέτρια…

Ο Αχιλλέας έχει να το λέει. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι του. Τέτοια είναι η αγάπη, η λατρεία καλύτερα που δεν μπορεί κανείς να μπει ανάμεσά τους. Ακόμη και αν είναι ο Δουβίκας που τον άφησε στα κρύα του λουτρού και τον ανάγκασε να μην τιμήσει την συμφωνία που είχε κάνει με τον Ιβάν.

Ο Αχιλλέας που έχει κάνει και διερμηνέας και πρόεδρος αποδεικνύεται και πολύ καλή και πιστή υπηρέτρια. Δύσκολο επάγγελμα, σπανίζει στις μέρες μας.

Ο Αχιλλέας όμως ξέρει να υπηρετεί. Στο Βόλο που είναι τυχερός καθώς έχει και θάλασσα και βουνό και… Μπέο που είναι δουλευταράς, κύριος, νοικοκύρης ρε παιδάκι μου και δεν φοβάται να βροντωφωνάξει την αγάπη του.

Στα δύσκολα κυρίες και κύριοι, όχι στα εύκολα. Εκεί σε θέλω Αχιλλέα μου, διερμηνέα, πρόεδρε και υπηρέτρια μου. Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές.

Αντι να πληρώνει διερμηνείς, ξεσκονίστρες, ανθρώπους για την καθαριότητα τα κάνει όλα και συμφέρει! Αν είναι προκομένος ο άνθρωπος…
Πριν λίγο καιρό, θυμάστε, δε δίστασε να γίνει διερμηνέας για την ομάδα του. Τι κι αν μιλάει μόνον αγγλικά της… συνεννοήσεως; «Λέιντις τζέντλεμεν, τουνάιτ όνλι φορ γιου, Μπιλ Καράς και (εντ) Πάολαααααα»;

Σήμερα είδε σκόνες στα πέτα του Ιβαν από την αφρικανική σκόνη, σκέφτηκε «τι Βόλος τι Ροστόφ;», το θέμα είναι να μην στενοχωρηθεί το αφεντικό…» και έτσι ανέλαβε δράση. Όπως τότε που είχε πάει στον Βόλο να τον υποδεχθεί στο γήπεδο με ροδοπέταλα.

Έπιασε το φτερό λοιπόν ο διερμηνέας-υπηρέτρια και λαμπίκο ο Ιβάν! Μετά θέλησε να κάνει και τον ψυχολόγο! Έβγαλε μια ανακοίνωση και τόνισε για να γαληνέψει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι αυτός εκεί ήθελε να δώσει τον Δουβίκα αλλά αυτό το παλιόπαιδο δεν ήθελε. Ήθελε εξωτερικό.

Άσχετος ο Δουβίκας, μα να θέλει Ουτρέχτη και Ολλανδία και όχι τον μεγάλο ΠΑΟΚ του Ιβάν που δεν θέλει ουτε αυτός να τον βλέπει και έχει μεταναστεύσει στο Ροστόφ; Τον μεγάλο ΠΑΟΚ του Γκαρσία του «ισάξιου» που τον θέλουν, γράψαν οι Ισπανοί, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Οσασούνα μαζί;

Τελικά πήγε ο Δουβίκας με τον Αχιλλέα να έχει τις διαφωνίες του και να τις εκφράζει και με επίσημη ανακοίνωση! Μιλάμε για τέτοια υπηρεσία, τα καθαρίζω όλα και συμφέρω!

Και στην τελική δηλαδή γιατί να το κρύψουμε άλλωστε που έλεγε και μια ψυχή. Είναι σοβαρό παράρτημα, δεν είναι παίξε γέλασε. Σου λέει δεν πάει ο Δουβίκας εκεί (αν δεν έχει καμμιά μανατζερική καραμπόλα έκπληξη) ας ζητήσω μια συγγνώμη να βρίσκεται, ας δείξω στον Ιβάν πόσο πονάω για αυτό το κακό που μας βρήκε.

Γιατί ο Αχιλλέας είναι ευαισθητούλης. Αισθηματίας. Πάντα ήταν! Ο πρώτος Πρόεδρος ομάδας στην Ιστορία που δεν έχει φιλάθλους! Ο πρώτος πρόεδρος στην Ιστορία που λέει ότι ήθελε να χάσει η ομάδα του δημοσίως αλλά ποιός θα δυσαρεστηθεί! Είπαμε. Δεν έχει φιλάθλους!

Ο πρώτος πρόεδρος ομάδας στην Ιστορία που ζητα… συγγνώμη δημοσίως γιατί δεν έδωσε τον παίκτη του εκεί που… έπρεπε!!

Γιατί αυτός ειναι ο Αχιλλέας! Ψυχούλα…. Α, να χαθείτε πάλι. Το καταφέρατε να πάρουν τα ζουμιά ξανά. Τι μέρα και αυτή Θεέ μου, τι ζήσαμε πάλι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ