Η βρωμιά κάνει πάρτι. H συμμορία των media, και η Κυβέρνηση σιωπούν

Η βρωμιά κάνει πάρτι. H συμμορία των media, και η Κυβέρνηση σιωπούν

Τα γεγονότα ντροπής της Super League 2- Η «με το έτσι» θέλω επανάληψη του πρώτου τελικού στο μπάσκετ

Δεν ψάχνει κανείς σύννεφο για να πέσει. Είναι αλήθεια όμως πως μέσα σε μερικά 24ώρα μαζεύτηκαν πολλά.

Από τη μια η αλητεία της ΚΕΔ με τον πρώτο τελικό του μπάσκετ γυναικών, που αποφάσισε να τιμωρήσει μια νικήτρια ομάδα για κάτι που θεώρησε ως λάθος εφαρμογής κανονισμών από τους διαιτητές.

Από την άλλη, η βία, οι μπράβοι, η νοθεία, και η διαιτητική αλητεία που με το έτσι θέλω ανέβασε τον Ιωνικό στην ποδοσφαιρική Σούπερ Λιγκ.

Και στη μέση; Μια σειρά από ελεγχόμενα 100% media που κάνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν. Και μια Κυβέρνηση που ένας Θεός ξέρει αν είναι σε θέση να καταλάβει τι «γλέντι» γίνεται στην εποχή της.

Είναι για Εισαγγελέα όσα έγιναν σήμερα στη Νεάπολη. Όσα κατήγγειλε επώνυμα η διοίκηση του Εργοτέλη, για μπράβους, εκφοβισμό κλπ αλλά και όσα είδε όλη η Ελλάδα να συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου από τον διαιτητή Φωτιά που με το έτσι θέλω ανέβασε τον Ιωνικό μια κατηγορία.

Είναι για Εισαγγελέα κύριε Χαρδαλιά που θα έπαιρνες μέτρα, ότι το ματς αυτό πρέπει να έγινε με καμιά 200αρία στο γήπεδο: Μια ματιά στην τηλεοπτική μετάδοση φτάνει.

Πολύ πριν απο τη σέντρα στη Νεάπολη to10.gr τα έγραψε. «Πληθαίνουν οι καταγγελίες για όσα ετοιμάζονται στη Νίκαια από τον Ιωνικό, για τον αγώνα ανόδου στη Super League με τον Εργοτέλη. Κρύβουν την… «επιτροπή υποδοχής»! Θα κάνουν κάτι Χρυσοχοΐδης, Οικονόμου, Αυγενάκης ή θα κοιτάζουν αδιάφορα;» αναρωτιόμασταν στο ρεπορτάζ που επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας.

«Οι καταγγελίες είναι εντυπωσιακές. Κάνουν λόγο για προετοιμασία πογκρόμ. Αναφέρουν ότι ήδη το σκηνικό έχει στηθεί. «Κρύβουν» οπαδούς μέσα στο γήπεδο πολλές ώρες πριν, ώστε να ξεφύγουν τον έλεγχο. Και προκαλεί αίσθηση, πώς είναι δυνατόν ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής να μην κάνει τίποτε επ’ αυτού. Ούτε στο… κόλπο να ήταν δεν θα έμενε τόσο άπραγος» αναφέραμε στο ρεπορτάζ μας.

«Είναι δυνατόν ο Χρυσοχοΐδης να επιτρέψει αυτή την τρέλα; Τι κάνει; Τι κάνει ο υφυπουργός ΠτΠ κ. Οικονόμου; Τι κάνει ο αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού, κ. Αυγενάκης; Πού είναι εκείνος ο φοβερός και τρομερός πρόεδρος της Super League 2 που έδινε υποσχέσεις και καθησύχαζε τον Νίκο Χαρδαλιά ότι όλα θα πάνε καλά, μετά την ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας πως θα αναστείλει τη SL2;» προσθέταμε.

Λίγες ώρες μετά όλοι πήραν τις απαντήσεις τους.  «Στην κερκίδα τους ήταν 50 τουλάχιστον οπαδοί του Ιωνικού. Εκτός των οπαδών, ήταν μέσα στο γήπεδο 20 φουσκωτοί μπράβοι που στο ημίχρονο ήρθαν, παρουσία της Αστυνομίας, να μας πάρουν τα κινητά γιατί τραβούσαμε βίντεο τους προπηλακισμούς των διαιτητών. Οι διμοιρίες της αστυνομίας φυλούσαν τους γύρω δρόμους και εμείς ήμασταν στο έλεος των μπράβων του Ιωνικού. Ο αστυνομικός διευθυντής, που ήταν επικεφαλής των μέτρων, ακολουθώντας τους τραμπούκους, ήρθε στην κερκίδα και επέπληξε το γιο μου επειδή τραβούσε βίντεο αυτά που είχαν γίνει μπροστά του. Μάλιστα τον υποχρέωσε να το διαγράψει αλλιώς θα έβγαινε έξω από το γήπεδο, λέγοντας του: «έλα σε είδα και εγώ ότι τραβούσες βίντεο». Ακόμη και μετά από αυτό, ουδείς αστυνομικός εμφανίστηκε στην κερκίδα που κρατούμασταν «όμηροι». Όταν του είπα γιατί δεν έχει η κερκίδα αστυνομική δύναμη, δίπλα του ο αρχηγός των τραμπούκων της εξαίρετης και πολιτισμένης αυτής ομάδας μου είπε θα σάς δείρουμε μπροστά στα ΜΑΤ» κατήγγειλαν οι μόλις 3 άνθρωποι του Εργοτέλη που ήταν στο γήπεδο.

Υπάρχει Χρυσοχοΐδης; Υπάρχει Οικονόμου, Χαρδαλιάς, Αυγενάκης; Υπάρχει Κυβέρνηση;

Είναι ανήκουστος ο τρόπος με τον οποίο «κλάπηκε» η νίκη από τα κορίτσια του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του μπάσκετ. Τα… πρωτοπαλίκαρα του Βασιλακόπουλου, που ετοιμάζονται για εκλογές στην ιστορική Λεωφόρο, θα έκαναν αλήθεια κάτι ανάλογο αν το ματς αυτό είχε τελειώσει με νικητή τον Παναθηναϊκό;

Ο Ιωνικός είναι χρεωμένος 100% στην «Εξυγίανση». Στον Γιαννάκη Παπαδόπουλο κλπ. Ήταν από το ξεκίνημα του πρωτάθλημα το πρώτο φαβορί για την απευθείας άνοδο από όλους, παρότι κανείς δεν τον θεωρούσε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ποτέ δεν απασχόλησε αυτό κανέναν. Ούτε την Κυβέρνηση, ούτε τα media που επί της ουσίας βάζουν πλάτη στη συμμορία.

Μόνο to10.gr μίλησε από τη πρώτη στιγμή για αυτή την υπόθεση. Μόνο to10.gr έδειξε video, έγραψε ρεπορτάζ, αποκάλυψε την αλητεία.

Η ΕΟΚ έπρεπε να έχει αλλάξει χέρια εδώ και μήνες μέσα από νόμιμη εκλογική διαδικασία. Ο Βασιλακόπουλος και οι υπάλληλοι του εκθέτουν την Κυβέρνηση κρατώντας ακόμη τα κλειδιά με το έτσι θέλω. Και όχι μόνο συνεχίζουν παράνομα. Αλλά και κάνουν ότι τους γουστάρει, έχοντας το γνωστό μένος με τον Ολυμπιακό. Την ομάδα που με το mexritelous τους «ξεγύμνωσε» μια και καλή.

Και πάλι η Κυβέρνηση κοιτάζει. Και πάλι τα media της αλήθειας… με το κεφάλι από την άλλη.

Θα έκαναν τα ίδια και στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου. Αλλά εκεί απλά δεν μπορούν. Όχι γιατί δεν θέλουν ή γιατί δεν προσπαθούν. Αλλά γιατί ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει μια ομάδα που τους βάζει στα δίχτυα όλους μαζί.

Η φωτογραφία της στιγμής όμως είναι συγκεκριμένη. Και εκθέτει κόσμο και κοσμάκη. Διαφθορά, βία, βρωμιά. Διαδικασία που μας κρατά σε ιστορικά χαμηλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ