Ο κόσμος βρίζει για τον Πάμπλο και ο Μάκης έβγαλε το… ΠΑΟΚομετρο

Ο κόσμος βρίζει για τον Πάμπλο και ο Μάκης έβγαλε το… ΠΑΟΚομετρο

Η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο, καθώς ιστοσελίδα ιδιοκτησίας Καλπαζίδη εμφάνισε θέμα με τον 8χρονο Γκαγκάτση στην Τούμπα, την ώρα που η Θεσσαλονίκη βράζει ψάχνοντας απάντηση στην ερώτηση «ποιοι έφαγαν τον Πάμπλο»

Η απόφαση του ΠΑΟΚ να αφήσει στα «κρύα του λουτρού» τον Πάμπλο Γκαρσία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό και να τον διώξει, για να πάρει πίσω τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που είχε φύγει κακήν κακώς πριν δυο καλοκαίρια έχει φέρει μεγάλες αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη.

Ο κόσμος του Δικεφάλου του βορρά βρίζει για τον τρόπο που «φαγώθηκε» ο Ουρουγουανός τεχνικός από την ομάδα, ενώ ούτε η προσωπική δήλωση του Ιβάν Σαββίδη και η προσπάθεια κατευνασμού με την πρόταση για να συνεχίσει από άλλο πόστο έπιασαν τόπο. Πολλοί είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ψάχνουν απάντηση στην ερώτηση «ποιοι έφαγαν τον Πάμπλο Γκαρσία», με τους Μάκη Γκαγκάτση και Κυριάκο Κυριάκο να δέχονται τα «πυρά» του κόσμου για την απόφαση να διώξει ο ΠΑΟΚ τον Γκαρσία που λατρεύεται σαν… Θεός στην Τούμπα.

Ο Γκαγκάτσης όμως φρόντισε να βγάλει το… ΠΑΟΚομετρο προκειμένου να δείξει την αγάπη του για τον σύλλογο. Συμπτωματικά λοιπόν τώρα που η Θεσσαλονίκη βράζει, γνωστή αθλητική ιστοσελίδα ιδιοκτησίας… Καλπαζίδη εμφάνισε θέμα για τον 8άχρονο Μάκη Γκαγκάτση που… μεγάλωσε στην Τούμπα και που από μικρό παιδί είναι… ΠΑΟΚτζης.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα λοιπόν ανέβασε βίντεο με δηλώσεις του Γκαγκάτση στον Γιώργο Μίνο, κρατώντας από το χέρι τον μπαμπά του Βασίλη Γκαγκάτση και μίλησε για τις εντυπώσεις από τον αγώνα κόντρα στον Άρη, που για την ιστορία είχε λήξει με 1-1, προσπαθώντας ενδεχομένως να «θολώσει» τα νερά για το «άδειασμα» του ΠΑΟΚ στον Γκαρσία για τον Λουτσέσκου. Εξάλλου όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα ο κόσμος του ΠΑΟΚ τα έχει ανοιχτά με τον αντιπρόεδρο του Δικεφάλου του βορρά και τον Κυριάκο Κυριάκο για τον τρόπο που έφυγε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε και το απόσπασμα από το 06.45:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ