Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, Τίγρη…

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, Τίγρη…

Ο Λουτσέσκου έβγαλε στη… σέντρα για δεύτερη φορά τον Τίγρη. Και τον εξέθεσε περισσότερο και από την «αποκάλυψη» που είχε κάνει πως δεν θα έρθει Ελλάδα…

Την θυμάστε την… αποκάλυψη του Τίγρη για τον Λουτσέσκου;

«Εκτιμώ τον Λουτσέσκου ως προπονητή, μίλησα μαζί του αλλά θα πάει σε άλλο πρωτάθλημα. Δεν θα με ενοχλούσαν οι αντιδράσεις του κόσμου, αφού ο στόχος μου είναι να φτιάξω μια ομάδα πρωταθλήτρια. Είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά δεν θα έρθει στην Ελλάδα». Τότε που είχε μάζωξη με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ για να μιλήσει για την αποτυχημένη σεζόν, μια ακόμη, και τα δικά του λάθη. Το τελευταίο βεβαίως το απέφυγε ο Τίγρης εύκολα, ούτε καν πίεση υπήρξε για να μιλήσει για τα δικά του λάθη. «Μην τα θυμόμαστε αυτά» είχε πει ο Τίγρης και το «κοινό» συμφώνησε.

Φαν του Λουτσέσκου λοιπόν ο διοικητής της ΑΕΚ με την… κατραπακιά να έρχεται λίγες μέρες μετά όταν ο Ρουμάνος τελικά δεν πήγε σε άλλο πρωτάθλημα όπως είχε… αποκαλύψει ο Τίγρης αλλά στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή στη Σούπερ Λιγκ της Ελλάδας για όσους έχουν καμία αμφιβολία ορμώμενοι (σ.σ. ουάου) από την «αποκάλυψη» του Τίγρεως.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Βασίλης ο Δεκάρικος, η αφεντιά μου καλέ, στο αριστούργημα (σ.σ. ουάου) ο «Βαρώνος Μελίνχαουζεν» καμιά φορά, λέμε τώρα, ο Τίγρης δεν πέφτει μέσα σε αυτά που λέει και σε αυτά που κάνει.

Στην περίπτωση του Ρουμάνου τεχνικού λοιπόν ο διασυρμός (sic) είναι συνεχόμενος. Ασταμάτητος. Και ο Λουτσέσκου φρόντισε να κάνει το «μαρτύριο» ακόμη πιο μεγάλο. Σαν να ρίχνει αλάτι στις πληγές ένα πράμα.

Μάθατε τι είπε ο Λουτσέσκου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου; Εκτός από το «για μένα δεν έφυγα ποτέ» που μας έκανε όλους να γελάσουμε και να δούμε… εικόνες από το μέλλον.

Ευχαρίστησε και τον Τίγρη! Ναι καλέ, μα το πιστόλι του Ιβάν σας λέω. Και εκεί που τον ευχαρίστησε, του έριξε και μια «πιστολιά» για να κάνω ποιητική αδεία (σ.σ. πωωωω) με το πιστόλι του Ιβάν. Διαβάστε: «Να ευχαριστήσω τον κύριο Μελισσανίδη για τα καλά του λόγια. Όπως είπα πριν δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες, για στρατηγική, για το πότε ήρθε η μια πρόταση και η άλλη. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν διάφορες καταστάσεις και άνθρωποι που μαθαίνεις να εκτιμάς. Δεν θέλω να επιστρέψω σε παλιές καταστάσεις, είναι γνωστό το τι έλεγα, ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής του 2018, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αν υπήρχε το VAR το 2018, θα είχα στο σπίτι μου δύο τρόπαια πρωταθλήματος».

Γλύκισμα που λέει και μια ψυχή! Ωραίο ευχαριστώ ρε Ραζβάν αλλά εδώ που τα λέμε ο Ρουμάνος είναι killer, με την καλή έννοια πάντα. Εδώ παράτησε τον ΠΑΟΚ στα κρύα του λουτρού για τα πετροδόλαρα και τώρα που γύρισε το παίζει ξανά… ΠΑΟΚάρχης, στον Τίγρη θα κόλλαγε που στην τελική δεν του έχει και καμία υποχρέωση; Γιατί ο Τίγρης στο μιλητό του έδινε το 1,3 εκατ. ευρώ όπως είπε, στην πράξη από ότι φάνηκε δεν…

Και κάπου εδώ θα θυμίσω τι έλεγε ο Τίγρης πριν κανά δύο χρόνια, πριν γίνει φαν του Λουτσέσκου. «Λένε ότι τους κλέψαμε το πρωτάθλημα Ποιοι το λένε; Οι Ρουμάνοι που έχουν ντοκτορά στην κλοπή; Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος Ρουμάνους» είχε πει ο Τίγρης. Το λένε και τώρα όμως Τίγρη μου, στο είπαν κατάμουτρα με το… ευχαριστώ. Για αυτό η συμβουλή του Βασίλη Δεκάρικου, τζάμπα μην αγχώνεσαι, είναι μια. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ