Ένας ΠΑΟΚ παρατημένος από τον Ιβάν…

Ένας ΠΑΟΚ παρατημένος από τον Ιβάν…

Μια ομάδα που με την ψυχή στο στόμα αποκλείει ερασιτέχνες. Ένας ΠΑΟΚ που γλίτωσε τα χειρότερα με την Ριέκα με αυτογκόλ στο 94΄αλλά δεν… παραμυθιάζει τον κόσμο του που βλέπει ξεκάθαρα. Ο Ιβάν δεν ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ.

Θα μπορούσε να έχει τίτλο «πόση αλήθεια αντέχεις Ιβάν;» για να ταιριάζει και με βασικό «όργανο» προπαγάνδας του «πατερούλη». Μια αλήθεια πως όσο και αν επιδιώκεται χοντροκομμένα και ερασιτεχνικά να καλυφθεί από τους υπάλληλους του Ιβάν πονάει τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βλέπει και καταλαβαίνει.

Σαφέστατα ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει πως με τον Ιβάν Σαββίδη κατάφερε να «ψηλώσει», να πάρει αυτό το περιβόητο πρωτάθλημα, να μπει στους τίτλους και να αλλάξει επίπεδο. Βλέπει όμως συνάμα πως από τότε που ήρθε εκείνο το νταμπλ τινάζοντας οικονομικά στον αέρα την ΠΑΕ ο Ιβάν… πετάει αετό όσον αφορά τον ΠΑΟΚ.

Εξαφανισμένος από παντού, με υπαλλήλους στην ΠΑΕ που δεν μπορούν να κάνουν τα αυτονόητα, με μια ομάδα που επέστεψε στα παλιά της στάνταρ, χωρίς πλάνο, χωρίς φαντασία, χωρίς στήριξη.

Πραγματικά ένας ΠΑΟΚ παρατημένος από τον Ιβάν που τον αντιμετωπίζει ως μια από τις εταιρείες του που το μόνο που τον απασχολεί είναι να μην μπαίνει μέσα. Ξεπούλησε όλα τα… ασημικά του, άδειασε το ρόστερ από τους έμπειρους, ποιοτικούς και ταλαντούχους παίκτες και με μεταγραφές από το… πανέρι με αμφιβόλου αξίας ποδοσφαιριστές απλά επιδιώκει να κλείνει «τρύπες». Και αν κάτσει από το πουθενά και κανα Κυπελάκι, χαρές και πανηγύρια στο Σαββιδέικο. Και από εκεί πάνε και οι άλλοι.

Έφερε και τον Λουτσέσκου πίσω που υποτίθεται θα του έδινε και μπάτζετ 20 εκατομμυρίων όπως παραμύθιαζαν οι γνωστοί παραμυθάδες της… αλήθειας και σε λίγο θα χρειαστεί να παίξει και ο Ρουμάνος για να βγει η σεζόν.

Το κράξιμο πάει σύννεφο στην Τούμπα, στα social δεν γλιτώνει κανείς με πρώτο και καλύτερο τον Ιβάν και ο ΠΑΟΚ που θα παίξει την ευρωπαϊκή του ύπαρξη την επόμενη εβδομάδα στη Ριέκα οδεύει με μαθηματική ακρίβεια σε μια ακόμη σεζόν που ξέρεις πως το ταβάνι του είναι χαμηλό.

Με τον Ιβάν να κοιτάει (εκτός αν ούτε καν κοιτάει και παρακολουθεί τι γίνεται, μια και είναι ολοφάνερη η αδιαφορία του για τον ΠΑΟΚ), τον Λουτσέσκου να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, στο ίδιο «συννεφάκι» όπως χθες που… είδε 3-1 ή 4-1 ενώ ισοφάρισε κατά τύχη στο 94΄ και το ρόστερ πιο φτωχό από ποτέ να μην είναι ικανό να φτάσει την ομάδα ούτε καν στα προ-Σαββίδη στάνταρ της.

Και… κερασάκι στην τούρτα ο τεχνικός διευθυντής που λογικά θα έρθει μετά το τέλος των μεταγραφών, έτσι για να υπάρχει κανείς να πληρώσει τα σπασμένα και οι Γκαγκάτσηδες που έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη μετά τον Ιβάν να περάσουν και αυτή την φουρτούνα.

Η διαφορά βεβαίως τώρα είναι πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ναι μεν χάρηκε για το Κύπελλο, αλλά δεν παραμυθιάζεται άλλο. Ακούει μόνο λόγια, δεν βλέπει έργα και είναι δεδομένο πως δεν θα κάθεται να κοιτάει… Βλέπετε φέτος υπάρχει κόσμος στα γήπεδα. Όταν φτάνουν στο σημείο ΠΑΟΚτζήδες να γράφουν στα σόσιαλ «δείτε τι μεταγραφές κάνει ο Ολυμπιακός, ξυπνήστε» καταλαβαίνετε πως τα πράγματα είναι σκούρα για τον Ιβάν και την παρέα του.

Είναι κάτι σαν το… πόση αλήθεια αντέχεις Ιβάν (και υπάλληλοι) για να κλείσουμε όπως ξεκινήσαμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ