ΠΑΣ Γιάννινα, με δυο παπούτσια πάνινα και μισή ομάδα «φευγάτη»…

ΠΑΣ Γιάννινα, με δυο παπούτσια πάνινα και μισή ομάδα «φευγάτη»…

Το καλοκαίρι της κρίσης πλησιάζει στα Γιάννινα, αφού λήγουν περισσότερα από δέκα συμβόλαια, ενώ ο Χριστοβασίλης μετράει τα ευρώ του Κόντε.

Το καλοκαίρι που έρχεται χαρακτηρίζεται μακράν ως το χειρότερο των τελευταίων ετών. Πέρα από το παγκόσμιο εξευτελισμό του προϊόντος μετά τα τελευταία γεγονότα, υπάρχει και το θέμα των τηλεοπτικών, που δεν επιτρέπει στις ομάδες να προχωρήσουν στον προγραμματισμό τους αφού είναι άγνωστα τα έσοδα.

Σε χειρότερη μοίρα από όλους βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος εκτός των προαναφερόμενων έχει να αντιμετωπίσει και μια ντουζίνα συμβόλαια που λήγουν! Κρατηθείτε και αρχίζουμε την καταμέτρηση: Περιστερίδης, Γιαννίκογλου, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Καρανίκας, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Νικολιάς, Σολτάνι και κερασάκι στην τούρτα ο δανεισμός του Μανθάτη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με την ραχοκοκαλιά της ομάδας. Οι Τζημόπουλος, Μιχαήλ και Σκόνδρας έχουν στηρίξει για πάρα πολλά χρόνια το κέντρο της άμυνας. Εδώ υφίσταται και το θέμα της ανανέωσης. Ο Τζημόπουλος συμπληρώνει τα 33 και ο Μιχαήλ τα 32. Θα συνεχίσουν ή θα γίνει προσπάθεια να πέσει ο μέσος όρος της ηλικίας;  Στο κέντρο, η παρουσία του Γαρουφαλιά ήταν καταλυτική ενώ και ο Μπουκουβάλας έχει καταγράψει 19 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα, ο Καρανίκας 14, ο Μανθάτης 22 και ο Σολτάνι 15.

Βεβαίως, επειδή στο μυαλό Χριστοβασίλη είναι πάντα οι πωλήσεις, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση του Πέδρο Κόντε. Κάποια πουλάκια λένε ότι ήδη έχει πουληθεί με 800.000-1.000.000 (στον ΠΑΟΚ;). Αλλά ο πρόεδρος δεν είναι υπέρ του να βάζει στην ομάδα τα λεφτά των πωλήσεων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ