Ρούμπεν Πέρεθ σε Σιόβα – «Έλα μαζί μου στον Παναθηναϊκό»

Ρούμπεν Πέρεθ σε Σιόβα – «Έλα μαζί μου στον Παναθηναϊκό»

To10.gr αποκαλύπτει την προτροπή του Ρούμπεν Πέρεθ προς τον Δημήτρη Σιόβα για να γίνουν ξανά συμπαίκτες.

Δεν είναι μυστικό πως ο Δημήτρης Σιόβας έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάει ο Ρούμπεν Πέρεθ στον Παναθηναϊκό. Σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες μέρες πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον Ισπανό χαφ για τους «πράσινους» και επί της ουσίας τον έπεισε να αρνηθεί τις άλλες προτάσεις που είχε και να έρθει στην Ελλάδα.

Οι δυο τους (Ρούμπεν και Σιόβας) έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους. Μια φιλία και μια εκτίμηση του ενός προς τον άλλον που αναπτύχθηκε και κορυφώθηκε στην τετραετία που υπήρξαν συμπαίκτες στη Λεγκανές.

Σε μια ομάδα που και οι δύο είχαν τις περισσότερες συμμετοχές στον σύλλογο από κάθε άλλο συμπαίκτη τους.

Επίσης δεν είναι μυστικό πως ο Δημήτρης Σιόβας προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, όπως και σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Οι «πράσινοι» γρήγορα… έσβησαν τη «φωτιά» που πήγε να ανάψει όταν υπήρξαν δημοσιεύματα πως έχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Πριν συμβεί αυτό, όμως, ο Ρούμπεν Πέρεθ είχε… φροντίσει να «προσκαλέσει» τον πρώην συμπαίκτη του στους «πράσινους». Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο 32χρονος Ισπανός χαφ υπέγραψε πλέον με τον Παναθηναϊκό και ο Σιόβας παρέμενε στην αγορά τον ελεύθερων, σε επικοινωνία που είχαν και συζητούσαν για τις πρώτες μέρες του Ρούμπεν στον Παναθηναϊκό, ο τελευταίος του είπε να γίνουν και πάλι συμπαίκτες.

Τον «προσκάλεσε» με λίγα λόγια να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν σε αναζήτηση αριστεροπόδαρου στόπερ. Όπως ακριβώς είναι ο Σιόβας.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν συζητούσε το συγκεκριμένο ενδεχόμενη εκείνη τη στιγμή και επί της ουσίας είπε στον πρώην συμπαίκτη του πως περιμένει άλλες προτάσεις και δεν υπάρχει θέμα Παναθηναϊκού για εκείνον.

Τελικά «φλερτ» μεταξύ Παναθηναϊκού και Σιόβα υπήρξε μεν, πλην όμως έμεινε σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν φαινόταν… ψημένη για να μπουν σε ουσιαστικές συζητήσεις.

Ο Σιόβας παραμένει ελεύθερος, αλλά τις τελευταίες ώρες υπάρχουν εξελίξεις γύρω από το όνομά του και δεν αποκλείεται ισπανικές ομάδες να εκμεταλλευτούν το… παραθυράκι που υπάρχει στους κανονισμούς και να τον προσεγγίσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ