Το OPEN «βάφτισε» πρωτοπόρο τον ΠΑΟΚ και οι ΠΑΟΚτζήδες τρολάρουν (pic)

Το OPEN «βάφτισε» πρωτοπόρο τον ΠΑΟΚ και οι ΠΑΟΚτζήδες τρολάρουν (pic)

Στον ΠΑΟΚ ονειρεύονται πρωτιές που δεν υπάρχουν, εκνευρίζοντας ακόμα περισσότερο τον κόσμο τους.

Δεν είναι κακό να… ονειρεύεσαι. Είναι δωρεάν τα όνειρα, φίλοι μου. Δεν κοστίζουν τίποτα και σε κανέναν. Και δεν τα πιάνει ο νόμος. Μπορείς να κάνεις όσα θες, κάθε μέρα, χωρίς κανείς να σε ελέγχει ή να σου πει τίποτα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν συγκάτοικος στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Βόλο τον οποίο αντιμετώπιζε στην Τούμπα. Και στο ημίχρονο της αναμέτρησης; Αυτό το υπέρ του 4-1 που διαμορφωνόταν έκανε τους φίλους του να ονειρεύονται πως στο φινάλε της 6ης αγωνιστικής θα είναι η ομάδα τους μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ίδιο πίστευαν και οι άνθρωποι του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Και εν όψει της βραδινής εκπομπής του OPEN TV είχαν ήδη έτοιμα τα «σουπεράκια». Εκείνες τις φράσεις που εμφανίζονται χαμηλά στην οθόνη περιγράφοντας το θέμα που συζητούν παρουσιαστές και καλεσμένοι. Ετοίμασαν λοιπόν το «σούπερ» με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Το αποτέλεσμα; Να τους… τρολάρουν οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτζήδες από χθες το βράδυ.

Όταν λοιπόν εμφανίστηκε ο καλεσμένος που θα μιλούσε για τον ΠΑΟΚ, από κάτω εμφανίστηκε και η φράση που βλέπετε στη φωτογραφία. «Ο Γιώργος Κωστίκος στο Total Football για τον θρίαμβο του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Κάπου… χαθήκαμε στη μετάφραση παιδιά. Θρίαμβος το 4-4 με τον Βόλο; Πρωτοπόρος ΠΑΟΚ; Δεν πήγε καλά αυτό…

Λάθη γίνονται, αλλά με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι στα… κάγκελα εναντίον του Σαββίδη, δεν ήθελε και πολύ να γίνει η ζημιά με τέτοια «γκέλα» στο κανάλι του Ιβάν. Είναι που είναι εξαφανισμένος, δεν έκανε που δεν έκανε μεταγραφές, ξαφνικά βλέπουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να αποκαλείται… πρωτοπόρος η ομάδα τους ενώ εκείνοι προσπαθούσαν να χωνέψουν πως χάθηκε ένα παιχνίδι από το 4-1 του ημιχρόνου.

Το… τρολάρισμα πάει σύννεφο από χθες το βράδυ στα social media και στα ραδιόφωνα. Άλλοι γελούν, άλλοι βρίζουν, άλλοι πλέον σηκώνουν τα χέρια ψηλά με όσα συμβαίνουν φέτος στην ομάδα τους, που δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Είναι χαρακτηριστικό πως μια από τις μεγαλύτερες και πιο «επιδραστικές» σελίδες σε social media που ασχολείται με θέματα του ΠΑΟΚ έριξε το… καρφί του χθες το βράδυ. «Πρώτοι είμαστε, μη μασάτε», έγραψε ο «Psyxras» και από κάτω τα σχόλια έπεφταν βροχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ