O Άγιος Βασίλης εμφανίστηκε, ο Ιβάν Σαββίδης όχι…

O Άγιος Βασίλης εμφανίστηκε, ο Ιβάν Σαββίδης όχι…

Ο Βασίλης Δεκάρικος γιορτάζει και.. ροκάρει. Προχωρά σε συμπεράσματα και αποκαλύψεις που θα κάνουν πάταγο!

Δεν ξέρω πόσοι τον είδατε, πόσοι έχετε την πολυτέλεια να μένετε σε σπίτια με καμινάδες και τζάκια. Αν δεν τα μάθατε πάντως, ο Βασίλης ο Δεκάρικος είναι εδώ για να σας ενημερώσει πως και φέτος ήρθε ο συνονόματος, ο Άγιος Βασίλης καλέ, και μας έφερε και το 2022 μαζί.

Χρονιάρα μέρα, χρόνια μας πολλά και καλά λοιπόν αλλά εγώ εδώ είμαι για να σας αποκαλύπτω συνταρακτικές ειδήσεις. Να κάνω πάταγο, να κάνω την διαφορά, να κάνω φασαρία.

Μέρα που είναι λοιπόν και αφού είδαμε τον Άγιο Βασίλη το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι αν θα δούμε κάποια στιγμή και τον Ιβάν τον Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Βλέπετε πάει καιρός από τότε που έριξε… μαύρη πέτρα πίσω του και εξαφανίστηκε αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ ως real estate. Μόνο η Τούμπα δεν έχει πουληθεί ακόμη με τον Ιβανόη να βάζει «τσεπάτα» 35 εκατομμύρια ευρώ από τις πωλήσεις που έχει κάνει και να φέρνει τον… Μπότο.

Όχι τον Κώστα καλέ! Αυτός είναι στας Αφρικάς, στο Κονγκό, πήρε μια πριγκίπισσα και ησύχασε. Και όπως ο Ιβάν που εξαφανίστηκε από τον ΠΑΟΚ, έτσι και αυτός έριξε «μαύρη» πέτρα πίσω του στο Ελλάντα.

Στο θέμα μας όμως. Παρατηρώ μια ψυχρασία γενικότερα στον χώρο. Μια απέλπιδα προσπάθεια να διατηρηθεί ψηλά η δυναμική του «πατερούλη» παρότι ο κόσμος βράζει (sic).

Θα εμφανιστεί όμως ο Ιβάν μέσα στο 2022 ή θα τον «βλέπουμε» μόνο στις ευχές και τα «αγιογραφήματα» των ανθρώπων που έχουν αναλάβει να μας διαδίνουν την… αλήθεια (σ.σ. Θέε μου συγχώρα με);

Στο ερώτημα αυτό θα δώσει απάντηση τούτη την ώρα ο Βασίλης ο Δεκάρικος. Προχωρώντας σε μια αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο. Ο Ιβάν είναι αποφασισμένος να επιστρέψει ενεργός στον ΠΑΟΚ μόνο ως πρωταθλητής! Τσεκαρισμένο από παντού αυτό, μα την διοίκηση του Μάκη που «φυσάει» ένα πράγμα. Άρα όπως καταλαβαίνετε μην τον περιμένετε για καμιά 30αετία και βάλε.

Μέχρι τότε θα διαβάζετε αραιά και πού για… αλλοιώσεις (σ.σ. πραγματικά, No1 όλων των εποχών παιδιά), για πόνους και για παραμύθια με δράκους.

Μέχρι και ότι θα πληρώσει για μεταγραφή ο Τίγρης είναι ικανοί να μας πουν οι αθεόφοβοι! Για αυτό θα σας δώσω μια συμβουλή. Υπομονή, τα δύσκολα δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. Άντε και καλή χρονιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ