Ο Πατατανές, ο Δανιήλ και άλλα μυστήρια

Ο Πατατανές, ο Δανιήλ και άλλα μυστήρια

Πήγε στην ΕΠΟ με τη δικαιολογία ότι καταθέτει στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Έστριψε και βρέθηκε στο φιλόξενο γραφείο του Δανιήλ και των άλλων παιδιών της Εξυγίανσης

Συνέβη το πρωί στην ΕΠΟ. Και αν μη τι άλλο έδωσε ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης στο πάρκο Γουδή. Διότι ομολογουμένως τελικά κάποιοι άνθρωποι έχουν τον… αέρα τους και μαζί τον τρόπο να επιβεβαιώνουν πως όλα τα καταφέρνουν. Και την ίδια στιγμή κάποιοι χώροι, έστω και αν δεν έχουν τη σχετική «ταμπέλα» στην είσοδο, ήταν και παραμένουν της συνομοταξίας «μπάτε σκύλοι αλέστε».

«Για να καταθέσω στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ήρθα» έλεγε ο –περί ου ο λόγος- κύριος Αντώνης Πατατανές, σε όσους τον αναγνώρισαν και του ευχήθηκαν «καλή χρονιά». Επιθεωρητής εργασίας στο επάγγελμα, άρα σίγουρα με πολλές ευαισθησίες σε τέτοιου τύπου θέματα (εργασιακής φύσεως). Δεν θα πήγαινε ποτέ στην ΕΠΟ για σουλάτσο, ειδικά αυτή την εποχή. Για μια σοβαρή υπόθεση βρέθηκε εκεί. Τώρα πως μερικά λεπτά αργότερα ήταν αραχτός να στρογγυλοκάθεται στο γραφείο του Άγγελου Δανίηλ, αυτό σίγουρα είναι ένα μικρό μυστήριο. Δεν αφήνεις όμως μικρές λεπτομέρειες να σου χαλάσουν μια τόσο όμορφη ιστορία.

Ποιος είναι ο Άγγελος (για πολλούς αρχάγγελος της εξυγίανσης) Δανιήλ; Ο επιστήθιος φίλος του Γιαννάκη Παπαδόπουλου και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΟ. Εκδικάζει στο δικό του γραφείο τις υποθέσεις της η Επιτροπή Δεοντολογίας; Προφανώς όχι. Εκεί «εκδικάζονται» άλλα πράγματα και μάλιστα με συνεπές ακροατήριο μιας και ο Δανιήλ έχει τη συνήθεια να περιτριγυρίζεται από καλούς και εχέμυθους φίλους σε καθημερινή βάση.

Σε αυτή την παρέα προστέθηκε ο Πατατανές, για τον οποίο αξίζει κάποια φορά να στα γράψω αναλυτικότερα με περιγραφές από συμπαθείς «καθαρίστριες» και υπαλλήλους εστιατορίων που τον έχουν καταγγείλει για πολλά και διάφορα. Ο «επιθεωρητής» που ο μύθος λέει πως είναι πάντα εκεί όταν κάτι τρέχει με τον Παναγιώτη Δημητρίου και την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Ο… άγγελος του σε υποθέσεις που τελικά με έναν παράξενο τρόπο σταθερά καταλήγουν στο «αρχείο».

Να έχει σήμερα στη Δεοντολογίας κάποια υπόθεση ο αναπληρωτής πρόεδρος και να καταθέτει ο Πατατανές ως μάρτυρας (αφού πρώτα πέρασε από το γραφείο του Δανιήλ που ανήκει στη σχετική συνομοταξία); Ποιος ξέρει; Και αν τέλος πάντων όντως κάποιος ή κάποια γνωρίζει κάτι αυτή σίγουρα δεν είναι η ΕΠΟ που επιτρέπει σε ανθρώπους να εισβάλουν στο χώρο της επικαλούμενοι ότι τους καπνίσει.

Να θυμίσουμε ότι αυτές τις ημέρες η μετάλλαξη «όμικρον» είναι στη κορύφωση της με τις αρμόδιες αρχές να καταγράφουν δεκάδες χιλιάδες κρούσματα. Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά μπροστά στο όραμα της «εξυγίανσης».

ΥΓ. Είναι κρίμα που η ΕΠΟ δεν στεγάζεται στο Δελφινάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ