ΕΠΟ: Επιστολή στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τον Παπαχρήστο (pics)

ΕΠΟ: Επιστολή στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τον Παπαχρήστο (pics)

Τα τρία σωματεία με έννομο συμφέρον ζητούν επίσπευση της (βαλτωμένης επί έναν χρόνο) απόφασης από την Επιτροπής Δεοντολογίας για τον στενό συνεργάτη του Γραμμένου

Ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης του μέλους του ΔΣ της ΕΠΟ (εκ των στενών συνεργατών του Γραμμένου) και προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Τάκη Παπαχρήστου ζητούν με επιστολή τους στην Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, Γλυκερία-Λουΐζα Ιωαννίδου, τα τρία σωματεία που έχουν έννομο συμφέρον (Φλόγα Παλαιομανίνας, ΑΦΣΠΑΟ Αγρινίου και Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας). Η υπόθεση αφορά την καταγγελία για οικονομική διαχείριση στην ένωσή του τα έτη 2013-2015. Όπως αναφέρουν «είχαμε ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο, και την επέμβαση της Επιτροπής σας, γιατί ο κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος λειτουργούσε με αδιαφάνεια».

Η επιστολή καταλήγει: «Αιτούμαστε όχι μόνο εμείς αλλά και το σύνολο των ανθρώπων που υπηρετούν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να διαλευκανθεί επιτέλους αυτή η σοβαρότατη καταγγελία που έγινε από τον άμεσο συνεργάτη του κυρίου Παπαχρήστου επί πέντε και πλέον χρόνια, Γενικό Γραμματέα της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, κύριο Γεώργιο Λαγούδη και μέχρι σήμερα η μακρόχρονη εκκρεμότητά του δηλητηριάζει στην κυριολεξία την αξιοπιστία και τη διαφάνεια του τοπικού μας ποδοσφαίρου και λόγω της σοβαρότητας του θέματος έχει πάρει πανελλήνιες διαστάσεις», καταλήγει η Επιστολή προς την Πρόεδρος τη Επιτροπής Δεοντολογίας, η οποία εστάλη στις 24 Οκτωβρίου.

Η υπόθεση έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στα δικαστικά χρονικά, καθώς η καταγγελία εκκρεμεί για πάνω από έναν χρόνο. Εκδικάστηκε πριν από έναν μήνα, μαζί με άλλη καταγγελία εναντίον του προέδρου της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρη Γιαρένη, ωστόσο, αν και για τον τελευταίο έχει βγει απόφαση (σ.σ. έκπτωση δυο ετών από το αξίωμά του, με αποτέλεσμα να καταθέσει και έφεση), δεν συνέβη το ίδιο για τον κ. Παπαχρήστο.

Η κωλυσιεργία φουντώνει τις φωνές που κάνουν λόγο για σκοπιμότητες και προσπάθεια να «θαφτεί» η υπόθεση. Ασχέτως των σεναρίων, όμως, και ο ίδιος ο παράγοντας της ΕΠΟ θα έπρεπε να ενδιαφέρεται για την έκδοση οριστικής απόφαση, ώστε να μην υπάρχουν σκιές για τη δράση του. Επίσης, ενδιαφέρον θα έπρεπε να δείξει και ο κ. Γραμμένος, δεδομένου ότι ο κ. Παπαχρήστος είναι εκ των πλέον στενών συνεργατών του προέδρου της Ομοσπονδίας και του εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ Αλέξη Δέδε.

Πλέον, απομένει να φανεί εάν η επιστολή των σωματείων θα έχει κάποια τύχη κι εάν θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες για οριστικό κλείσιμο της υπόθεσης. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ