Αποκάλυψη: Εκπληξη Ατρόμητου, έκλεισε γκολκίπερ που ήθελε η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Αποκάλυψη: Εκπληξη Ατρόμητου, έκλεισε γκολκίπερ που ήθελε η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, ο Ατρόμητος φέρνει στην Ελλάδα τον Κάρλο Λέτιτσα, ο οποίος βρέθηκε μέχρι και στο στόχαστρο της Ρεάλ.

Αποφασισμένοι να γυρίσουν την κατάσταση και να σώσουν την κατηγορία φαίνονται οι άνθρωποι του Ατρόμητου. Και μετά από την πρόσληψη του Κόλμαν για τον πάγκο, φουλάρουν για να κλείσουν και τις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις. Μία απ’ αυτές η θέση του τερματοφύλακα, με τον Ατρόμητο να στοχεύει σε γκολκίπερ από το… πάνω ράφι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr από την Κροατία, ο Ατρόμητος έφερε στην Ελλάδα τον Κάρλο Λέτιτσα, τον 24χρονο πανύψηλο Κροάτη τερματοφύλακα ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης παλαιότερα.

Μάλιστα το 2018, ο Λέτιτσα είχε γίνει έως και πρωτοσέλιδο στην ισπανική εφημερίδα «Marca», η οποία και αποκάλυπτε το ζωηρό ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον τότε τερματοφύλακα της Χάιντουκ Σπλιτ.

Τελικά το θέμα δεν προχώρησε, με τον Κροάτη να παίρνει μεταγραφή από τη Χάιντουκ στη βελγική Μπριζ εκείνο το καλοκαίρι έναντι 3.000.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια πήγε δύο φορές με τη μορφή δανεισμού σε ιταλικές ομάδες. Στη Σπαλ και στην Σαμπντόρια.

Το περασμένο καλοκαίρι πήγε στη ρουμανική Κλουζ, ωστόσο πριν από λίγες μέρες έλυσε το συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος. Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο ύψους 2.01 μ. τερματοφύλακας είναι ελεύθερος και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Μάλιστα, οι Κροάτες που αποκάλυψαν την πληροφορία στο to10.gr, υποστηρίζουν ότι ο Λέτιτσα βρίσκεται από την Κυριακή στη χώρα μας με άκρα μυστικότητα. Και όπως επισημαίνεται, δεν αποκλείεται να πήρε ήδη και μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα αφού εμφανίζεται βα βρέθηκε το χθες απόγευμα στο Περιστέρι, για να δει από κοντά το παιχνίδι του Ατρόμητου με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Οπως και να έχει, είτε ήρθε είτε όχι, αυτό που αναφέρεται ως δεδομένο είναι ότι ο Ατρόμητος έκλεισε τον Λέτιτσα. Και ο 24χρονος Κροάτης θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Κέναν Πίριτς, που προ ημερών αποχώρησε από το Περιστέρι.

Δείτε τον Κάρλο Λέτισα αγωνιζόμενο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ